Lost Ark har flera låtar som du kan lära dig som gör en mängd olika saker för att hjälpa dig i spelet. Vissa av dessa låtar kan transportera dig till andra områden medan andra används för att kringgå vissa hinder. En av just dessa låtar heter Soulful Requiem. Bland annat kan du använda den här låten för att öka relationen med några NPC:er i Feiton-området. Men var exakt kan man hitta den här låten?

Var hittar man Soulful Requiem-låten i Lost Ark?

Det första som spelare behöver göra är att se till att de har tillgång till kontinenten Feiton. Detta kräver att spelare är på nivå 2 med en objektnivå på minst 960. Då måste du slutföra 60 % av Feiton Adventurer’s Tome för att få Soulful Requiem.

När du har slutfört den summan av Tome kan du göra anspråk på låten genom att högerklicka på ikonen. Den kommer sedan att skickas till din inventering som du kan öppna genom att trycka på I på ditt tangentbord. När du gör det kan du högerklicka på låten för att utrusta den till din karaktär. När du har fått det kommer du att kunna slutföra en mängd olika saker i Feiton-området som att hitta dolda Mokoko-frön!

För mer Lost Ark, kolla in Var du hittar World Boss Ancheladus i Lost Ark endast på Volsiz.

Lämna ett svar