Candace är den ständigt pålitliga väktaren av Aaru Village och använder sin makt för att garantera säkerheten för alla dess invånare, utan att diskriminera Village Keepers och annat. Hon är helt hängiven åt att finslipa sitt hantverk med sin lans och sköld, och väljer att skydda sitt folk över ett bekvämare liv utanför. Candace’s Special Dish kallas den yttersta omsorgen, en variant av Aaru Mixed Rice.

Hur man får Candaces specialrättsrecept i Genshin Impact

Du kan få yttersta omsorg genom att köpa receptet från Azalai, en handlare i Aaru Village. Gå till området som är inringat i bilden nedan för att hitta honom och köpa Recept: Aaru Mixed Rice för 2 500 Mora. Detta är ett engångsköp som gör att du kan göra så många av denna maträtt som du vill.

Hur man lagar mat yttersta omsorg i Genshin Impact

Du kan laga yttersta omsorg på vilken spis som helst med Candace. Det går tyvärr inte att laga Specialrätten om du inte har dragit för henne. Interagera med valfri brasa eller spis för att öppna matlagningsmenyn och välj Aaru Mixed Rice, som kan göras med följande ingredienser:

  • x3 ris
  • x2 mjöl
  • x2 Glabrous Beans
  • x2 tomat

Om Candace lagar Aaru Mixed Rice, finns det en chans  för henne att göra yttersta omsorg istället. Den exakta hastigheten för tillagning av specialrätter är okänd, men den fungerar i både manuella och automatiska tillagningslägen.

Skillnaden mellan Aaru blandat ris och yttersta omsorg i Genshin Impact

Båda dessa recept kommer att återställa uthållighet, vilket är användbart för att utforska Sumerus massiva ökenlandskap.

  • Aaru blandat ris Återställer 40/50/60 uthållighet.
  • Yttersta omsorg — Återställer 80 uthållighet.

Kolla in vår Genshin Impact An Introduction to Indoor Archaeology World Quest guide Golden Slumber för att utforska ett tempel i öknen.

Lämna ett svar