Cyberpunk 2077 hölstervapenkommandot utlöses genom att dubbelklicka på vapenvalsknappen – Y, Triangle eller Left Alt, beroende på plattform. Detta är lätt att missa eftersom spelet slänger ut en snabb handledning om det tidigt innan de hoppar vidare, så spelare kan sluta gå genom livliga gator utan att veta vad de ska göra med sin raketgevär. För att hindra dig från att bli förföljd av fientliga poliser och få loss ditt hagelgevär från dina händer, har vi ytterligare information om hur du kan hölstra ditt vapen och ditt vapen i Cyberpunk 2077 nedan.

Cyberpunk 2077 tips | Cyberpunk 2077 längd | Cyberpunk 2077 karta | Cyberpunk 2077 livsväg | Cyberpunk 2077 hacking | Cyberpunk 2077-vapen | Cyberpunk 2077 bygger | Cyberpunk 2077 Mantis Blades | Cyberpunk 2077 romantikalternativ | Cyberpunk 2077 level cap | Cyberpunk 2077-slut | Cyberpunk 2077 buggar | Cyberpunk 2077 kraschar | Cyberpunk 2077 snabbaste bilar  | Cyberpunk 2077 fusk

Hur man hölstrar vapen i Cyberpunk 2077

Att vandra runt med ett draget vapen är i allmänhet ingen bra idé i Cyberpunk 2077. I vissa områden kommer det att orsaka panik bara att ha ett ut och att bara aktivt rikta en pistol mot människor kommer så småningom att räknas som ett brott om du fortsätter att göra det.

Som nämnts, för att undvika det och lägga undan din pistol, dubbeltryck bara på knappen du använder för att cykla mellan vapen – så Triangle på PlayStation, Y på Xbox och vänster alt på PC. Du kan också hålla ner den knappen för att ta upp vapenhjulet och ändra saker, men det snabbaste sättet att få ditt vapen ur sikte och sluta orsaka problem är att snabbt dubbelklicka på triangeln/Y/vänster alt. Se bara till att det är ett ordentligt dubbeltryck annars börjar du bara cykla vapen om du är för långsam. På något sätt är en person som byter snabbt mellan ett urval av vapen mer läskig än en som riktar dem mot dig.

Det är en enkel sak, men som vi nämnde är det lätt att missa. Jag tillbringade pinsamt mycket tid med att använda det radiella hjulet för att lägga undan vapen, med att veta att det inte var rätt men kunde inte komma ihåg att några andra alternativ nämndes. Jag tror inte att jag ändrade mig förrän jag fick Mantis Blades och såg en påminnelse som förklarade hur man lägger undan dem.

Hur man stjäl bilar i Cyberpunk 2077 | Hur man tjänar pengar i Cyberpunk 2077 | Hur man respekterar i Cyberpunk 2077 | Kan du ändra ditt utseende i Cyberpunk 2077 | Cyberpunk 2077 Overheat attack guide | Hur många akter finns i Cyberpunk 2077?  

Lämna ett svar