Se till att du förladdar Overwatch 2 på din valda plattform så att du kan börja spela den så snart som möjligt när den lanseras den 4 oktober. Du kommer att kunna starta förnedladdningen på PC via Battle.net eller på Xbox, PlayStation, och Nintendo Switch-konsoler, även om det finns några skillnader, som när du kommer att kunna förladda Overwatch 2 och hur stora filerna är. Här är allt du behöver veta om hur du förnedladdningar Overwatch 2.

Hur man förnedladdningar Overwatch 2

(Bild: © Blizzard Entertainment)

Möjligheten att förladda Overwatch 2 innan Overwatch 2 lanseras den 4 oktober är endast tillgängligt för återvändande Overwatch 1-spelare eller de som har köpt Watchpoint Pack på sin valfria plattform om du redan äger Overwatch 1 äger du också Watchpoint Pack gratis, så du behöver inte oroa dig för det.

Var medveten om att om du inte behöver Overwatch 1 eller Watchpoint Pack för att spela Overwatch 2 uppföljaren är gratis att spela men kräver dock ett länkat telefonnummer på ett enhetligt Battle.net-konto, så du måste ställa in upp SMS protect för Overwatch 2. Det finns också några varningar beroende på vilken plattform du ska förnedladda Overwatch 2 på, så här är hur du kan starta Overwatch 2-förladdningen:

– PC-spelare via Battle.net: Overwatch 2 kan laddas i förväg på Battle.net nu och installationsstorleken är cirka 50 GB. Om du har automatiska uppdateringar aktiverade på Battle.net, kommer uppdateringen till Overwatch 2 att starta av sig själv, men du kan manuellt starta nedladdningen genom att klicka på kugghjulsikonen bredvid ’Spela’-knappen på Overwatch-sidan och välja ’Kontrollera’ för uppdateringar’.

– Konsolspelare: Overwatch 2 kan laddas i förväg på Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 och Nintendo Switch flera timmar innan Overwatch 2 lanseras cirka kl. 9.00 PDT / 12.00 EDT / 17.00 BST / 18.00 CEST i oktober 4. Kontrollera spelet efter uppdateringar på din konsols spelbibliotek eller skyltfönster för att starta förladdningen. Storleken på konsolinstallationen är cirka 30 GB.

– Nya spelare: Om du är en ny spelare och inte har spelat Overwatch eller inte äger Watchpoint Pack, kommer du inte att kunna förladda Overwatch 2, men du kan börja installera spelet så fort det lanseras.

Om du nu har börjat förnedladda Overwatch 2 bör du kunna hoppa direkt in i spelet när servrarna går live den 4 oktober klockan 12:00 PDT. För mer information och hjälp med förnedladdning av Overwatch 2, se till att kolla in denna Prepare For Launch-artikel (öppnas i ny flik) på Overwatch-webbplatsen.

Lämna ett svar