Cyberpunk 2077 Grimes cameo ligger på No-Tell Motel, med en sidequest som låses upp senare i spelet efter att ha fått ett meddelande från Lizzy-Wizzy. Hennes uppdragslinje är ett enskilt sidojobb som kallas ”Våld”, och det utlöses när du specifikt får ett samtal från en ”mystisk kvinna” en bit in i spelet (vi berättar mer om vad du ska hålla utkik efter nedan). Den kanadensiska artisten kanske inte har en enorm närvaro i spelet, men det är värt att se vad hon har att erbjuda och spela sin (ganska mörka) quest igenom. Läs vidare för att se hur du kan hitta Grimes i Cyberpunk 2077.

Grimes plats och sidojobb i Cyberpunk 2077

När du spelar igenom spelet kommer du att få ett samtal från en ”mystisk kvinna”, som ber dig att träffa henne på det ganska ökända No-Tell Motellet. Detta kommer att utlösa ett sidojobb som heter ”Våld”, vars beskrivning lyder:

”Okänt nummer, anonym kund, en hemlig hotellträff… Auran av mystik ’rundt den här är så tjock att jag behöver en machete för att hacka mig igenom den. Undrar vad som kommer att hända härnäst… och vad det betyder till dig.”

Men om du går över till No-Tell Motel och går in i rummet, kommer du att mötas av en karaktär som heter Lizzy Wizzy, som bara råkar vara en megastjärna i popmusikscenen i Night City. Och även spelad av Grimes!

Cyberpunk 2077 Mantis Blades | Cyberpunk 2077 romantikalternativ | Cyberpunk 2077 level cap | Cyberpunk 2077-slut | Cyberpunk 2077 buggar | Cyberpunk 2077 kraschar | Cyberpunk 2077 snabbaste bilar | Cyberpunk 2077 fusk 

Slutföra uppdragslinjen för Grimes Cyberpunk 2077

Grimes, alias Lizzy Wizzy, har ringt in V:s tjänster för att hon tror att hennes pojkvän som också är hennes producent ​​är otrogen mot henne. Hon vill att du ska gå ner till klubben som heter Riot, för att se om pojkvännen i fråga – Liam – träffar någon där. Du kan välja om du vill hjälpa henne eller gå iväg för tillfället (men det kommer bara att lämna uppdraget på backburnern för dig att återbesöka senare).

Gå ner till Riot så har du möjlighet att fråga efter var Liam befinner sig. Om du pratar med bartendern kommer han att berätta för dig att Liam är i VIP-området. Gå ner till VIP-området och precis innan du går in finns en terminal – precis när du hoppar ut ur hissen. Du kan använda den (oavsett din tekniska förmåga) för att se säkerhetskamerorna och ta reda på vad Liam håller på med.

Tyvärr är det värre än Lizzy Wizzy förväntade sig, och han är faktiskt ute efter att kopiera – och modifiera – hennes engram för att ta bort oönskade personlighetsdrag. Du kan välja att berätta sanningen för Lizzy och ge henne bilderna av hans svek här för att fortsätta uppdraget, eller ljuga för henne för att avsluta det för gott.

Senare kommer Lizzy att ringa dig igen men denna gång i absolut panik, vilket kommer att återuppliva det tidigare kompletta sidojobbet Violence. Återigen, bege dig till No-Tell Motel där du hittar Lizzy i samma rum som tidigare, men den här gången åtföljd av Liams döda kropp. Du måste hjälpa henne att göra sig av med kroppen, men det finns en rejäl belöning för dig.

Och håll ett öga på dina meddelanden senare, eftersom Lizzy så småningom hittar inspiration till ett nytt spår – det kanske inte blir vad du förväntar dig. Mörk.

Cyberpunk 2077 tips | Cyberpunk 2077 längd | Cyberpunk 2077 karta | Cyberpunk 2077 livsväg | Cyberpunk 2077 hacking | Cyberpunk 2077-vapen | Cyberpunk 2077 bygger

Lämna ett svar