Sedan lanseringen 2017 har Fortnite blivit ett av de mest populära spelen genom tiderna. Detta är hjälpt av dess många samarbeten och evenemang, inklusive det förtjusande skrämmande Fortnitemares-evenemanget. Detta kan få dig att undra när Fortnitemares är 2022.

Vilket är datumet för Fortnitmares?

Fortnitemares kommer att återvända till Fortnite den 18 oktober 2022, vilket gör sin ankomst lagom till den kusliga säsongen. Denna händelse med Halloween-tema är det perfekta sättet att komma in i den läskiga andan. Med evenemanget kan spelare förvänta sig att alla typer av innehåll läggs till, så se till att komma in och spela under Fortnitemares.

Vad är Fortnitmares?

Fortnitemares är Fortnites Halloween-tema- evenemang som äger rum varje år. Det kommer att innehålla nytt innehåll för spelare att njuta av, och även om vi inte har någon officiell uppfattning om vad det kommer att vara, har det förekommit rykten och läckor för att ge oss en idé.

HYPEX, en välkänd läckare av Fortnite-innehåll, twittrade lite information som ger oss en uppfattning om vad vi kan förvänta oss. Detta inkluderar en Halloween Boss, som har fått kodnamnet Freaky och kommer att kunna kalla fram varelser medan du bekämpar den. Det kommer också att släppa ett nytt mytiskt vapen och en pumpa launcher. HYPEX läckte också att Fortnite skulle lägga till en ny ammunitionstyp som heter Phantom Ammo.

Utanför dessa läckor kan det antas att Fortnite kommer att lägga till nya säsongsbetonade och tematiska kosmetika för Fortnitemares, såväl som nya intressanta platser som ändrar kartan. Även om Fortnitemares kommer att vara ett roligt Halloween-evenemang, kanske det inte är för svaga hjärtan, så se upp om du hoppar in på Fortnite under evenemanget.

För mer information om Fortnite, kolla in Fortnite ’Det gick inte att ladda ned tillgångsnyckelring’ Fix och Fortnite ’misslyckades med att ladda ner övervakade inställningar’ Fix på Volsiz.

Lämna ett svar