För många Royale High -spelare är Royaloween den mest spännande tiden på året Wickery Cliffs återkomst, massor av tillbehör och aktiviteter med spöklikt tema, en ny gloria vid fontänen, vad ska man inte älska?! Så med all den hype som finns kring den här uppdateringen, när debuterar Royaleween 2022? Tyvärr vet ingen förutom Royale High-utvecklarna det exakta svaret på denna fråga för tillfället. Vi kan dock ge dig information bakom kulisserna som du kanske inte kände till och dela med oss ​​av våra personliga förutsägelser om när uppdateringen kommer att släppas.

Royaloween 2022 – Allt vi vet hittills

Vid tidpunkten för denna artikels publicering, måndagen den 3 oktober 2022, uppskattas det att Royaloween-uppdateringen kommer att debutera någon gång mellan nu och söndagen den 9 oktober 2022. Om vi ​​var tvungna att göra vår egen förutsägelse skulle vi ärligt talat förvänta oss uppdatering till debut så snart i eftermiddag/kväll. Sammanställt i graferna nedan är all information som vi använde för att skapa denna förutsägelse. Tänk dock på att detta bara är en förutsägelse; vi har inget sätt att veta exakt när den här uppdateringen kommer att släppas!

Royaloween 2021 releasedatum

Wickery Cliffs, den Royaloween-specifika platsen, lades senast till i Royale High den 3 oktober 2021 och togs inte bort förrän den 18 november 2021. Uppenbarligen behöver detta datum inte direkt relatera till dess release 2022, men det får oss att tro att debuten kommer förr snarare än senare.

Royaloween 2022-märken testas

Det finns för närvarande två märken som har skapats för årets Royaloween-firande, Royaloween 🌕2022 – märket och Celestial 🌙Phases- märket. För tillfället har Royaloween 🌕2022-märket förtjänats av 10 personer, medan Celestial 🌙Phases-märket har förtjänats av en. Vanligtvis skapas märken som är specifika för en framtida uppdatering innan uppdateringen släpps till allmänheten och testas privat av utvecklare för att säkerställa att de fungerar och visas korrekt. Märkena som testas nu är ett gott tecken på att uppdateringen kommer snart.

Royaloween-relaterade platser har uppdaterats nyligen

Enligt den Roblox-centrerade, statistiska rapporterings-/ handelswebbplatsen Rolimon’s uppdaterade Royale High-utvecklare en mängd olika platser för cirka 14 timmar sedan, vilket, i central tid, motsvarar runt 20:00 CT den 2 oktober 2022. De mest relevanta platserna som var uppdaterade inkluderar Wickery Cliffs, Blackwood Manor och Divinia Park. För de som inte är bekanta med Blackwood Manor lades denna hemsökta herrgård till Wickery Cliffs i slutet av oktober för att hjälpa till att fira Royaloween-festligheterna 2021. Dessa platser som har uppdaterats så nyligen är en bra indikator på att utvecklare jobbar på sin sista hand!

Slutet

Det är allt vi vet om 2022 Royaloween-uppdateringen just nu. När mer information avslöjas kommer vi att uppdatera den här guiden därefter. Vi kommer också att lägga upp en Halloween-halo-guide så fort den blir tillgänglig, så se till att komma tillbaka med PGG så snart uppdateringen släpps!

Letar du efter mer Royale High-innehåll? Kolla in våra senaste guider om Hur man får Ocean’s Blessing-märket i Royale High Roblox eller Vilken är den sällsynta gloria i Royale High? Roblox Royale High halo raritetslista här på Volsiz!

Lämna ett svar