Valet av Cyberpunk 2077 punching Fingers är mycket frestande, men att göra det kommer att avbryta honom som en Ripperdoc och hindra dig från att köpa från honom under resten av spelet. Huruvida det är ett pris som är värt att betala är utan tvekan upp till spelaren – Fingers har visserligen några exklusiva aktier – men det kommer permanent att avbryta honom som leverantör om du inte är villig att ladda om en räddning innan du slår honom. Men vi kommer att gå in mer i detalj nedan om vad du kan få och förlora på att slå honom, och de övergripande konsekvenserna för att slå Fingers i Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077 förhör Woodman | Cyberpunk 2077 Delamain kärna | Var hittar man Grimes i Cyberpunk 2077 | Cyberpunk 2077 NetWatch Agent | Cyberpunk 2077 Brigitte chip beslut | Cyberpunk 2077 Disasterpiece | Cyberpunk 2077 dödar Grayson | Cyberpunk 2077 tarotkort | Cyberpunk 2077 Hideo Kojima cameo | Cyberpunk 2077 Dröm vidare 

Ska du slå fingrar i Cyberpunk 2077?

När du väl börjar förhöra Fingers kommer du att ha flera möjligheter att slå Fingers. Nu, medan du är fri att avsluta det här avsnittet hur du vill när det gäller konsekvenser, om du skadar Fingers på något sätt, kommer du att förlora tillgången till hans ripperdoc-klinik under hela spelet. Hur otrevlig han än är, så har han en del unik utrustning, och en del av den unika utrustningen är ganska bra – så om du är stor på body-mods kan det göra ont att ta honom ur din rollerdex.

Att slå eller inte att slå? Det är 100% upp till dig.

Vad du än gör kommer inte att styra konversationen överhuvudtaget, eftersom du fortfarande kommer att kunna få tillgång till den information du behöver för att hitta Evelyn med Judy. Allt är kopplat till det faktum att hon har sålts för att göra illegala braindances, så du måste spåra upp en sällsynt Death’s Head braindance bredvid söka efter ledtrådar. Det är bara om du vill lämna Fingers stående när du går med Judy eller inte.

Om det hjälper dig att bestämma dig, här är en lista över Fingers lager (fetstilade varor säljs endast i hans butik):

 • CataResist (ovanligt, sällsynt och legendariskt, alla ökar alla motstånd med 13%-35%, beroende på modell)
 • Avgiftningsmedel (gör V immun mot gifter)
 • Förstärkta anklar (låter spelare utföra superhopp)
 • Induktor
 • Monowire-batteri, låg kapacitet (ökar monowire-skada med 10 %)
 • Pain Editor (reducerar inkommande skada 10%)
 • QianT Sandevistan Mk. 4 (saktar ner tiden och ökar skadorna även om en överlägsen Mk. 5 finns tillgänglig på Downtown RipperDoc)
 • Sensorisk förstärkare
 • Slow Rotor (ökar Mantis Blade attackhastighet med 20%)
 • Crafting Spec – Explosiv runda
 • Crafting Spec – Monowire-batteri, låg kapacitet
 • Crafting Spec – Slow Rotor

Cyberpunk 2077 The Pickup | Hur man frigör tegelstenar i Cyberpunk 2077 | Cyberpunk 2077 The Information braindance | Ska du ta bort Dex i Cyberpunk 2077? | Cyberpunk 2077 Happy Together | Cyberpunk 2077 The Gig | Cyberpunk 2077 Human Nature | Cyberpunk 2077 Angel or Skye

Lämna ett svar