Vampire Survivors har varit kultsuccén 2022. Spelet släpptes i Early Access i slutet av december 2021 och hittade sina fötter i januari 2022, innan det skjuter i höjden till popularitet under månaderna. Det blev till och med nummer ett spel som spelades på Valves Steam Deck.

Nu kommer spelet äntligen att lämna Early Access den 20 oktober, enligt ett inlägg på spelets Steam-sida av utvecklaren Poncle. Tillsammans med en tweet på spelen som officiellt Twitter, och en fantastisk hypevideo som visar hur stora framsteg som spelet har gjort under de senaste åtta månaderna.

Enligt Poncle kommer 1.0-porten att utöka de språk som stöds till engelska, franska, italienska, tyska, spanska, polska, portugisiska, turkiska, ryska, förenklad kinesiska, koreanska och japanska. Dessutom är en ny motor under utveckling för spelet, men den släpps inte förrän senare i år.

Den största nyheten från 1.0-meddelandet är att spelet kommer att fortsätta med full kraft med nya funktioner. Enligt Poncle kommer utvecklaren från och med den 7 oktober att avslöja något nytt om spelet varje dag. Så under två veckor kommer vi att retas med nya funktioner. De gjorde till och med en praktisk adventskalender (se nedan) som vi kan använda för att spåra den.

Sammantaget känns detta som bara början för Vampire Survivors. Dess lansering är slutet på en utvecklingscykel och början på en annan. Och för ett spel som redan har lanserat dussintals imitatorer är det goda nyheter för fans av genren.

För mer Vampire Survivors-nyheter, guider och information, varför inte kolla in Hur man låser upp Queen Sigma i Vampire Survivors på Volsiz.

Lämna ett svar