Hösten är här! Den populära Roblox-rollspelsupplevelsen Royale High  har precis släppt sin Autumn Halo 2022, Witching Hour Halo, och spelare står redan i kö för att testa lyckan. Designen på denna gloria är helt annorlunda än någon annan gloria vi någonsin sett, med den är exceptionellt stor, snurrar och nästan bärs på spelarnas rygg. Denna gloria är en midnattsblå färg och har olika snurrande gula stjärnor.

Korrekta svar

För att få denna gloria måste användarna gissa det bästa  resultatet av en berättelse som ges till dem slumpmässigt från fontänen i stadens centrum. Nedan är ett diagram som beskriver allt vi vet för tillfället om olika berättelser och deras resultat. Eftersom dessa resultat är helt randomiserade kan det förekomma periodiska uppdateringar eller belöningar/bestraffningar som vi inte har hittat ännu.

Active Witching Hour Halo-berättelser

Berättelse och skapare Alternativ A-möjligheter Alternativ B Möjligheter Alternativ C möjligheter Alternativ D Möjligheter
Besluta vad du ska göra åt den gigantiska magiska fågelskrämman
(yunoeias)
+XP + Ingenting
Att välja ett spår vid den övergivna
pumpalappen (3QueenofMean/Luvharht)
+XP
Besluta om jag ska hjälpa Hazel the earth fairy
(Deathana23)
-Ruter
Besluta vad jag ska göra med ekorren Butternut och hans vänner
(EspressaBlox)
+ Ingenting
Läser flygbladet för Wickery Cliffs Halloween Festival
(SiderealStar)
+XP
Besluta vad jag ska göra med Adam först på höstfestivalen
(SupxrStxllar)
Att välja ingredienser för drycker i huset med Halloween-tema
(NoahYuppers)
+ Ingenting
Att välja vilken väg man ska gå i korsningen i
majslabyrinten (nights_starry)
+ Diamanter

Allt eftersom fler berättelser upptäcks med motsvarande belöningar eller straff, kommer vi att fortsätta att uppdatera det här diagrammet. Om du har hittat några berättelser eller resultat som vi inte har nämnt ovan, vänligen meddela oss i kommentarerna nedan!

Letar du efter mer Roblox-innehåll? Kom tillbaka med Roblox-delen av Volsiz ofta för nya kodlistor, nyhetsartiklar och guider som den här!

Lämna ett svar