Det här är oroliga tider för Destiny 2-fans, eftersom den populära vapenförmånen Eager edge har blivit nere utan förvarning. Innan den aviserade förändringen använde spelarna denna förmån för att förbättra rörelserna avsevärt. Även om vissa spelare hatade detta, lät Bungie förmånen existera i månader innan han drog ut kontakten.

Förändringen kom med 6.2.0.7-snabbkorrigeringen, där det mest avgörande Bungie förklarade i en mening: ”Fixade ett problem där Eager Edge kunde användas flera gånger i en enda aktivering.” Naturligtvis, när nerfen slår till är det mycket mer än en sak. Ibland finns det en bra anledning att ändra saker, som med felkoden WEASEL. Men det här är något annat.

För det mesta är tanken att stoppa spelare från att utnyttja förmånen på ett sätt som inte var planerat. Eftersom detta är en mycket viktig nerf, var spelarna upprörda över att de inte varnades. Så logiskt sett var det Twitter där de slog ut sin ilska, så den högre chefen på Bungie var tvungen att kliva upp.

Ivrig kantnerf hade fruktansvärd tajming när den kom efter det oavsiktliga avstängningsfrågan. Bara några dagar innan stängde Bungie av misstag många Destiny 2-spelare på grund av ”mänskligt misstag”. Det visade sig att det nya systemet för fuskupptäckt beslutade att avsluta några ärliga spelares konton. Det finns en förhoppning om att Bungie har något speciellt förberett för Destiny 2-communityt. Åtminstone för att avbryta spelare snabbt.

För fler Destiny 2-godsaker, kolla in Destiny 2 Reactive Pulse Mod, förklarat och hur du kommer till Volsiz.

Lämna ett svar