The Secret of Al-Ahmar är den tredje delen av Golden Slumber World Questline, som beskriver resenären, Tirzad och legosoldaternas äventyr i kung Deshrets mausoleum.

Hur man låser upp The Secret of Al-Ahmar Sumeru World Quest i Genshin Impact

För att låsa upp denna World Quest måste du först ge dig ut i Sumeruöknen och besöka Aaru Village, där du kan acceptera Golden Slumber-questline. Du måste slutföra följande uppdrag:

  • Lost in the Sands
  • En introduktion till inomhusarkeologi

När du är klar med båda kommer du automatiskt att låsa upp The Secret of Al-Ahmar.

Hur man slutför The Secret of Al-Ahmar Sumeru World Quest i Genshin Impact

När du startar denna World Quest kommer spelet att uppmana dig att åka hissen, vilket du kan göra genom att följa uppdragsmarkören. Men om du teleporterar utanför templet, så här återvänder du till den hemliga passagen bakom väggmålningen.

Från Teleport Waypoint i Khemenu Temple, gå in i den pyramidformade tunneln tills du når ett stort rum. Klättra sedan mot hissen och aktivera den för att nå golvet med väggmålningen du tidigare låst upp.

Gå in i väggmålningen för att hitta en hiss interagera med den för att nå din destination. Efter den lilla mellansekvensen, fortsätt framåt för att komma in i The Mausoleum of King Deshret. Gå in i pyramiden för att hitta två primära konstruktioner som du behöver för att besegra. När det är gjort, fortsätt framåt för att komma in i ett rum fyllt med guldmynt.

Försök att öppna kistan

I det här segmentet måste du söka efter fyra Primal Embers utspridda över de två rummen bredvid de gigantiska vaktstatyerna och följa dem tillbaka till deras poster i huvudrummet. Se vår guide om hur man försöker öppna kistan för en fullständig genomgång av denna del.

Hitta en väg till övervåningen

Klättra upp i graven för att hitta en hiss och interagera med den för att gå till övervåningen.

Gå till den högsta våningen i King Deshrets mausoleum

När hissen tar dig upp kommer du att uppmanas att gå till översta våningen. Sväng höger för att hitta ett rum. Gå in i den och fortsätt följa trappan tills du ser den glödande punkten som du måste närma dig för att fortsätta uppdraget. Efter dialogen med teamet kommer du att låsa upp Clearance för din Scarlet Sand Slate. Du kommer också att låsa upp världens underverk som heter Skapa, byt, lagra och använd.

Hitta medlemmarna i arkeologiteamet

Efter att ha pratat med Paimon, interagera med kontrollenheten för att öppna porten som leder mot djupet av mausoleet. Du kommer omedelbart att se arkeologiteamet som avvärjer Fatui ge dem en hand och besegra alla fiender.

Hitta Benben

Benben är fortfarande försvunnen, så följ uppdragsmarkören mot checkpoints ( glödande fläckar ) tills du så småningom omgrupperar med laget. Det här är en ganska lång vandring så var inte orolig över avståndet. Du behöver inte besegra fiender eller lösa pussel på vägen, men ingenting hindrar dig!

Gå till Fatui-lägret för att söka efter ledtrådar

Efter dialogen med det arkeologiska teamet, se till att aktivera den dolda Teleport Waypoint bredvid dig för att göra det lättare att resa senare. Glid sedan ner för klippan för att närma dig Fatui. Du måste engagera dig i strid mot Samail- och Fatui-medlemmar.

Fortsätt djupare i ruinerna

I det här segmentet måste du söka efter två Primal Embers och leda dem tillbaka till Opet Hall. Se vår guide om hur du går djupare in i ruinerna för en fullständig genomgång av denna del.

Undersök rummet djupt inne

Efter att ha lett båda Primal Embers in i Opet Hall, öppnas porten automatiskt. Gå in i det för att undersöka rummet i djupet av mausoleet, föranleda en dialog med det arkeologiska teamet och slutföra World Quest. Du kommer att låsa upp världens underverk som heter The Amazing Pyramid och nästa del av Golden Slumber-uppdraget som heter Dreams Beneath the Searing Sand.

Kolla in vår guide om hur du låser upp Garden of Endless Pillars Domain i Sumeru i Genshin Impact för att utforska mer av den massiva öknen.

Lämna ett svar