Disney Dreamlight Valley är ett magiskt life-sim-spel fyllt med alla de bästa Disney-karaktärerna. Hjälp dina favoritkaraktärer att återställa Dreamlight Valleys land genom att befria det från ond magi. Det är upp till dig att bygga, dekorera och skapa vänskaper runt om i världen genom att utföra uppdrag eller dela måltider med karaktärerna. Du kan göra många olika måltider som kan återställa din energi eller öka dina vänskapsnivåer, inklusive 5-stjärniga desserter som bröllopstårtan.

Disney Dreamlight Valley Bröllopstårta recept

5-stjärniga måltider är några av de bästa måltiderna du kan göra, som återställer betydande mängder energi för din karaktär eller stärker din vänskap med andra karaktärer. De kräver mest ingredienser men kan ändå vara ganska lätta att skapa.

Bröllopstårtan kan verka som en mer komplicerad rätt, men den är relativt enkel eftersom dess ingredienser är lättillgängliga eller köpta. Vissa spelare kanske vill ha detta som sin dagliga present, så det är ett utmärkt recept att ha i din samling. De fem ingredienserna du behöver är följande:

  • Ägg
  • Vete
  • Smör
  • Sockerrör
  • Vanilj

Ägg och smör kan båda köpas på Chez Remy. Vete finns i Peaceful Meadows från Night Thorns eller köpt på Goofy’s Stall, Sugarcane på Dazzle Beach antingen hittat eller köpt, och vanilj skördad från växter i Sunlit Plateau. När du har alla dessa ingredienser kan du gå till valfri matlagningsstation och blanda ihop dem för att göra denna vackra 5-stjärniga bröllopstårta.

Även om 5-stjärniga måltider kräver flest ingredienser är de inte alltid de svåraste att göra. De är de mest värdefulla och nyttiga måltiderna du kan göra för att återställa mest energi eller gåva till dina vänner i dalen. De visas ofta som en karaktärs favoritartiklar för dagen, så du vill ha dem redo i din samling av recept.

Letar du efter mer Volsiz Disney Dreamlight Valley-innehåll? Kolla in våra guider om Disney Dreamlight Valley Crop Growth Times List eller hur man gör Snow White’s Gooseberry Pie i Disney Dreamlight Valley!

Lämna ett svar