I Disney Dreamlight Valley får spelarna göra över 160 unika recept med ingredienser som samlats in från olika biomer. Dessa recept kan konsumeras för att få energi, och du kan också sälja dem för att få Star Coins. Medan vissa av dessa recept är lätta att göra, behöver andra några specifika ingredienser för att förbereda. Snow White’s Gooseberry Pie är ett trestjärnigt recept, och spelare kan enkelt förbereda detta genom att samla ihop några ingredienser. Så här gör du Snow White’s Gooseberry Pie i Disney Dreamlight Valley.

Disney Dreamlight Valley Snow Whites recept på krusbärspaj

Snow White’s Gooseberry Pie är ett trestjärnigt recept och det krävs bara tre ingredienser för att förbereda. Spelare behöver en bit smör, en bit vete och en uppsättning krusbär för att göra detta recept. Ingredienserna till detta recept är lätta att skaffa. Spelare kan köpa Wheat Seeds från Goofy’s Stall in Peaceful Meadows för ett stjärnigt mynt. Plantera och skörda fröna för att få vete. På samma sätt kan du köpa smör från Remy’s Pantry för 180 stjärnmynt.

När det gäller krusbär växer det i Frosted Heights och Forgotten Lands-biomen. Spelare kan låsa upp Frosted Heights genom att spendera 10 000 Dreamlight. På samma sätt behöver du cirka 15 000 Dreamlight för att låsa upp Forgotten Lands-biomen. Efter att ha samlat alla ingredienser, gå över till en spis och använd en kolmalm för att förbereda rätten. Att konsumera Snow White’s Gooseberry Pie ger spelarna 1 677 energi, och du kan även sälja den för 338 stjärnmynt. Vi rekommenderar att du lagar det här receptet innan du ger dig ut på ett äventyr, eftersom du alltid kan konsumera det för att återfå hälsan. Du kan också ge receptet till en följeslagare för att öka dina vänskapsnivåer med karaktären.

Letar du efter mer Disney Dreamlight Valley-innehåll på Volsiz? Kolla in Hur man gör Lobster Roll i Disney Dreamlight Valley.

Lämna ett svar