Om du letar efter information angående en fix eller lösning som du kan följa för att lösa War Thunder som inte kan uppdateras på Steam-felet, har du kommit till rätt ställe. Steam är det digitala skyltfönstret där du enkelt kan få War Thunder. Du kan dock stöta på ett problem på Steam där du inte kan uppdatera spelet. Att veta hur man åtgärdar detta fel är mycket viktigt. Den här artikeln handlar därför om en fix eller lösning för War Thunder Kan inte uppdateras på Steam-fel.

War Thunder Kan inte uppdatera på Steam-fel: Fixar och lösningar

Här är korrigeringarna samt lösningar på felet –

1) Först och främst måste du starta Steam. I Steam-startprogrammet måste du pausa nedladdningen/uppdateringen av spelet genom att klicka på Paus-knappen på spelets sida.

2) Nästa steg måste du öppna din lokala enhet. På samma sätt måste du hitta War Thunder-mappen på din lokala enhet. Spelmappar finns vanligtvis i den här katalogen- C: Program Files (x86) Steamsteamappscommon. Efter att ha hittat War Thunder-mappen i katalogen måste du byta namn på den. Du kan byta namn på det genom att lägga till en enstaka siffra eller bokstav i namnet, t.ex. ”War Thunder1”.

3) Sedan måste du helt enkelt gå tillbaka till Steam-startprogrammet. På samma sätt måste du gå till Steam-biblioteket. I Steam-biblioteket måste du avinstallera War Thunder från biblioteket.

4) När du har avinstallerat spelet måste du gå tillbaka till uppdateringsspelkatalogen. Sedan måste du gå till den nya War Thunder-mappen och byta namn på mappen till dess ursprungliga namn.

5) Nu måste du hitta War Thunder i Steam-klienten. På samma sätt måste du klicka på knappen ”Installera”. Ditt spel kommer att installeras utan nedladdning eftersom filerna redan finns i katalogen. Detta bör åtgärda felet.

6) Om inte kan du efter installationen verifiera spelets filer på Steam. Du måste helt enkelt gå till Steam-biblioteket, hitta spelet och välja Egenskaper. Sedan måste du gå till fliken Lokala filer och klicka på Verifiera spelfilers integritet. Detta kommer att åtgärda eventuella fel relaterade till spelfiler och ladda ner de saknade.

Det här var en artikel om en fix eller lösning som du kan följa för att lösa War Thunder som inte kunde uppdateras på Steam-fel. Du kan alltid hålla dig uppdaterad med Volsiz för de senaste spelnyheterna samt guider.

Lämna ett svar