Star Ocean-serien återvänder med sitt senaste bidrag, Star Ocean The Divine Force. Detta snabba action-RPG kombinerar fantasy- och sci-fi-element för att skapa ett unikt experiment. Detta främjas av en delad berättelse vilket ger spelarna möjlighet att välja mellan två vägar. Detta kommer att avgöra förloppet av din berättelse och karaktärerna du möter. Detta kan få dig att undra över karaktärerna och rösterna i Star Ocean The Divine Force.

All Star Ocean The Divine Force-karaktärer och deras röstbesättning

Ditt huvudparti kommer att bestå av fyra medlemmar, men du kan byta ut vilka karaktärer som finns i ditt parti. Varje karaktär har en unik personlighet som väcks till liv av deras röstskådespelare. Här är alla huvudkaraktärer och deras röstskådespelare i Star Ocean The Divine Force.

Karaktär Engelsk röstskådespelare Japansk röstskådespelare
Raymond Lawrence Mark Whitten Subaru Kimura
Laetitia Aucerius Danielle Judovits Inori Minase
Albaard Bergholm Max Mittelman Natsuki Hanae
Elena Erica Lindbeck Atsumi Tanezaki
Nina Deforges Suzie Yueng Rie Takahashi
Midas Felgreed Keith Silverstein Hiroki Tochi
DUMA Elizabeth Maxwell Yu Kobayashi

För mer information om spel, kolla in Alla karaktärer och röstskådespelare i Fire Emblem Warriors: Three Hopes and Everything som ingår i Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass på Volsiz.Lämna ett svar