NHL 23 har nya spelförändringar som sista chansens puckkontroll, presentationsförbättringar och några ändringar av X-Factor Abilities. Spelare kan använda förmågor som zonförmågor eller superstjärnaförmågor, vilket kan förändra förmågans effekter. Att utrusta en Zone Ability är i grunden spelarens X-Factor, så här är de bästa X-Factor-förmågorna i NHL 23.

De bästa X-Factor-förmågorna beror på vilken position du spelar och vilken arketyp du är. För de flesta spelare kommer de bästa X-Factors att delas upp i offensiva och defensiva förmågor.

Bästa offensiva X-Factor-förmågor i NHL 23

  • Hjul: Elitåkningsförmåga med puck
  • Unstoppable Force: Elitstyrka med puck
  • Make it Snappy: Elite Snap Shot in Stride
  • Elite Edges: Elite Agility i riktningsändringar
  • Puck på ett snöre: Elite Stick Handling

Eftersom spelare bara kan ta en X-Factor-förmåga, välj den som bäst matchar din spelstil. Om du är en stor kraftfull vinge, kommer Unstoppable Force eller Puck on a String att låta dig hålla pucken nära som din kraft genom försvarslinjen. Om din spelare är en snabb offensiv spelare med snabba drag och skott, kommer Wheels eller Elite Edges att låta dig manövrera runt försvarare med lätthet.

Bästa defensiva X-Factor-förmågor i NHL 23

  • Shutdow n: Elite Rush Defending
  • Stick ’em Up: Elite Defensive Stick
  • Yoink: Elite Defensive Stick Lifts
  • Truculence: Elite Hitter
  • Snabbval: Elite Puck Interceptions

Att välja en defensiv X-Factor-förmåga kan vara lite svårt eftersom många av förmågorna verkar ganska lika. Återigen, vilken förmåga du väljer beror på din spelstil. Om din defensiva skicklighet kretsar kring att slå andra spelare och få dem ur balans, är Truculence ett bra val, eller så kan du alltid spela det säkert och välja en förmåga som ökar din hastighet eller fysiska egenskaper. Om du är en mer teknisk försvarare är Stick ’em Up och Yoink otroligt användbara när du använder stickförsvar.

När du väl har valt din X-Factor-förmåga kan du även utrusta andra förmågor som Superstar-förmågor, som inte ger dig en lika stor uppsving som X-Factors. Välj de förmågor som bäst kompletterar din spelstil och X-Factor-förmåga för att skapa en ostoppbar spelare.

För mer om NHL 23, kolla in Vilka är NHL 23:s coveratleter? här på Volsiz.Lämna ett svar