Om du letar efter information angående stegen för hur du byter språk i COD Modern Warfare 2 (II), har du kommit till rätt ställe. Möjligheten att ändra spelets språk gör spelet mer tillgängligt för spelare. Men vissa spelare kanske inte är medvetna om stegen för att göra detta. Den här artikeln handlar därför om stegen för hur man ändrar språk i Call of Duty Modern Warfare 2 (II).

Varför skulle du vilja byta språk i spelet?

Att ändra språket i spelet efter din region kan vara mycket användbart. Detta kan göra spelet mer uppslukande. På samma sätt kan det också vara ett problem att inte ha spelet på ett språk du förstår. Om du går till huvudämnet i den här artikeln kan du ta reda på all den senaste informationen du behöver angående stegen för hur du byter språk i spelet genom att läsa nedan.

Call of Duty Modern Warfare 2 (II): Hur man ändrar språk

Här är de nödvändiga stegen –

1) Först och främst måste du starta spelet och gå till spelets huvudmeny.

2) Därefter måste du gå till Alternativ på huvudmenyn och gå till Gränssnitt. Efter att ha gått till fliken Gränssnitt måste du flytta ner och gå till Tillgänglighet.

3) I avsnittet Tillgänglighet måste du gå till Språkval. Här måste du ändra språket efter dina önskemål. Du kan välja bland antalet tillgängliga språkalternativ. Det är också viktigt att notera att du måste ladda ner språkpaket för att kunna använda dem i spelet.

4) För att ladda ner de ytterligare språkpaketen som du vill använda måste du gå till startskärmen på din PlayStation-konsol.

5) Efter att ha gått till startskärmen på din konsol måste du välja spelet och gå till Alternativ.

6) Sedan måste du välja alternativet Hantera spelinnehåll. Efter att ha gjort det måste du välja språkpaketet som du vill använda i spelet och ladda ner det.

7) Slutligen kan du nu ändra språket i spelet.

Det här var en artikel om stegen för hur du ändrar ditt språk i Call of Duty Modern Warfare 2 (II). Du kan alltid hålla dig uppdaterad med Volsiz för de senaste spelnyheterna samt guider.Lämna ett svar