Genshin Impact tillkännagav släppet av en efterlängtad Raiden Shogun-staty på deras kinesiska sociala kanaler. Den ikoniska statyn av Hennes excellens, den Allsmäktige Narukami Ogosho, Åskguden debuterade först i Irodori-festivalen, där den såldes som eftertraktade varor som Tengu-generalen Kujou Sara desperat försökte få tag på. Det var så populärt att det inspirerade till en olaglig prisincident, dokumenterad i händelseberättelsen. Och nu kan samma eftertraktade staty möjligen pryda ditt verkliga hem med sin allmäktighet, eftersom HoYoverse officiellt kommer att börja sälja den i deras Taobao-butik i slutet av oktober.

Förbeställningar för Statyn av Hennes Excellens, den Allsmäktige Narukami Ogosho, God of Thunder kommer att börja i Genshin Impact Tmall med start den 31 oktober 2022 kl. 20.00 (UTC+8). Det kommer att kosta 229 CNY (cirka 32 USD), men du kan få ett rabatterat pris på 209 CNY (cirka 29 USD) om du gör en förbeställning mellan 31 oktober 2022 till 20 november 2022. Beräknat slutförande datumet är i maj 2023, förutsatt att inga produktionsförseningar föreligger.

Fans som bor utanför Kina kan använda en Taobao-agent eller en speditör för att få varorna levererade till deras lager. De skickar sedan produkten direkt till din dörr, med fraktkostnader vanligtvis beräknade efter vikt. Eftersom Statyn av Hennes Excellence, den Allsmäktige Narukami Ogosho, God of Thunder är en förbeställning, överväg att kontakta speditören om deras förbeställningspolicy innan du använder deras tjänst för att säkerställa att du får dina värdefulla varor.

Få chansen att vinna Genshin-varor gratis genom att kolla in vår Genshin Impact Extraordinary Traveller HoYoLAB-evenemangsguide vinn en Tartaglia-kudde med mera.Lämna ett svar