Sortera din God of War Ragnarok-förladdning innan släpptiden och full lansering så att du kan dyka in i uppföljaren så snart som möjligt. Om du har förbeställt spelet kommer du att kunna påbörja förladdningsprocessen en hel vecka innan lanseringen den 2 november. God of War Ragnarok tar fart flera år efter det första spelets slut, med Atreus som har vuxit upp en hel del, och Kratos förblir grinig när de båda klarar den förestående stormen Ragnarök. Här är vad du behöver göra för att få God of War Ragnarok förinstallerad på din PlayStation-konsol redo för releasedagen den 9 november.

Hur man förinstallerar God of War Ragnarok

(Bild: © Sony)

För att påbörja din God of War Ragnarok-förladdning, som kommer att vara tillgänglig att göra när som helst mellan 2 november och spelets lansering den 9 november, måste du först se till att du faktiskt har förbeställt spelet på din PS5 eller PS4. Se sedan till att du har aktiverat automatiska nedladdningar – för att göra detta öppnar du Inställningar > Sparad data och spel-/appinställningar > Automatiska uppdateringar och se till att alternativet för automatisk nedladdning är aktiverat. Slutligen måste din PlayStation-konsol vara ansluten till internet för att starta och slutföra nedladdningen också, men det här är allt du behöver för att få din God of War Ragnarok-förladdning sorterad. Spelet bör börja installera sig vid midnatt den 2 november i din region så att det är klart för lansering vid midnatt i din region den 9 november.

Vi rekommenderar att du dubbelkollar dina förladdningsinställningar för God of War Ragnarok genom att hitta din förbeställning i din konsols spelbibliotek och sedan välja nedräkningstimern för releasen som visas. Detta kommer att presentera alla möjliga förladdningsalternativ för spelet så att du manuellt kan välja vad du vill ladda ner. Du kommer också att kunna ladda God of War Ragnarok manuellt från den 2 november i den här menyn om du inte har aktiverat automatiska nedladdningar.

God of War Ragarok kommer också att bli ett rejält spel, inte bara när det gäller sin tid att slå utan också storleken, med cirka 85 GB på PS5 och förmodligen mycket mer på PS4. Det kan finnas en viss variation i den exakta filstorleken baserat på din region och om du spelar på PS4 eller PS5, men vi föreslår att du har minst 100 GB ledigt utrymme för att klara förladdningen.Lämna ett svar