Nu är säkert Batman och hans allierade förknippade med färgen Black. Det är deras signaturfärg eftersom det hjälper dem att smälta in i natten. Den här svarta färgen ser bra ut när utvecklarna skildrar natten i Gotham City. Detta översätts dock inte bra till en komplett svart skärm. Att inte se någonting, inte ens Batman eller natthimlen. Bara komplett Black. Det är precis vad vi kommer att diskutera idag. Som vi också har diskuterat i våra tidigare artiklar finns det några problem med praktiskt taget alla spel som pryder våra PC-, mobil- och TV-skärmar. Allt vi behöver göra är att leta efter en hållbar lösning. Det är därför låt oss dyka in i hur man fixar Black Screen-problemet i Gotham Knights.

Gotham Knights är inte som de tidigare spelen som spelarna kanske känner till. Det fungerar inte i rodret i ett enspelarläge, som Arkham-spelen. Ja, visst finns det att lösa mysterier i stil med en detektiv, och ja, det finns en flytande stridsstil för att bekämpa brott, men den här gången är det något nytt. Skurkarna är inte vad de brukade vara. Du kommer inte hitta några punkare på gatan som rånar banker tanklöst. Istället kan du stöta på smarta fiender, ännu mer än du själv. Lyckligtvis har du dina vänner som hjälper dig. Vad dina vänner inte kommer att kunna hjälpa dig med är den svarta skärmen som du kan stöta på antingen i början eller efteråt i spelet. Låt oss se hur vi ska lösa detta problem.

Gotham Knights Black Screen Problem: Hur man fixar det

Det kan vara frustrerande att se en svart skärm som blockerar din väg och hindrar dig från att rädda Gotham. Som tur är har vi några lösningar för att spara dig och din tid. Följ dessa metoder nedan och du bör vara bra att gå:

Ställ in en högre grafikupplösning

Ibland skulle ditt spel fungera bra när du lyssnar noga på problemet. Din svarta skärm kan orsakas av dålig upplösning. För att lösa det, pumpa bara upp spelets upplösning till 1080p eller högre. När du har gjort detta, starta om ditt spel. Problemet borde försvinna.

Verifiera spelets integritet

Ibland kan din spelfil lida av något som är korrupt inuti den. Det kan vara tekniskt eller generiskt. Vi vet inte säkert. Det är därför du ska kontrollera spelets integritet genom att gå till Steam > Bibliotek > Gotham Knights > Egenskaper > Lokala filer > Verifiera spelfilers integritet.

Kör spelet på en enda skärm

Om du använder flera skärmar medan du spelar spelet istället för bara en enda skärm, försök att inte göra det. Ibland kan användningen av flera skärmar visa sig vara tung för spelet och det visar fel. Se till att köra spelet på en enda skärm.

Inaktivera överlagring för Discord

Du kanske vill inaktivera överlägget för discord. För att göra detta, gå till Discord-menyn till vänster. Scrolla sedan ner tills du hittar Appinställningar. Därifrån klickar du på Överlägg och härifrån klickar du på Aktivera överlägg i spelet. Då bör du inaktivera eller stänga av den.

Uppdatera din GPU-drivrutin/grafikleverantör

Ibland kan ditt spel, som Gotham Knights, visa en svart skärm eftersom dina GPU-drivrutiner inte är uppdaterade. Detta tvingar dålig grafik att visas eller till och med den svarta skärmen helt och hållet. Vänligen uppdatera dina GPU-drivrutiner.

Inaktivera överlagring för Steam

För att göra detta för ditt spel och eventuellt lösa ditt problem, gå till Steam-klienten och gå till Inställningar/Inställningar. Därifrån går du till spelfliken och hittar alternativet Aktivera Steam-överlagring. Lämna nu rutan omarkerad.

Inaktivera överlagring för Geforce

Detta är en av metoderna som kommer att vara mest användbar för Nvidia-användare. För att göra detta, öppna helt enkelt Geforce Experience-inställningarna. Därifrån inaktiverar du Overlay. Detta bör hjälpa dig att åtgärda felet. Se också till att andra överlagringsappar också är inaktiverade som Discord, Steam, etc.

Uppdatera ditt spel

Ibland händer det att du blir så engagerad i spelet att du spelar det om och om igen utan att egentligen bry dig om uppdateringar. Då stöter du på problem som Black Screen-problemet. För att lösa det ibland behöver du bara en uppdatering. Försök att göra det.

Starta om ditt spel/dator

Det finns tillfällen när ditt spel är helt uppdaterat men det finns andra problem på insidan av antingen din PC eller spelets server. Detta kan få spelet att visa upp olika saker för att kommunicera sin vädjan. Den svarta skärmen kan helt enkelt vara en indikation på att ditt spel eller din dator kräver en omstart. Starta om både ditt spel och din dator för att lösa problemet.

Sänk bildkvaliteten

För att göra detta, gå helt enkelt till Videoinställningar i Gotham Knights och sänk videokvalitetsinställningarna. Detta beror på att ibland visar en högre videokvalitet för mycket belastning för ditt spel och det resulterar i fel som Black Screen-problemet. Försök att följa den här metoden.

Avslutningsvis var detta vår artikel om hur man fixar Black Screen-problemet i Gotham Knights. Hoppas du gillade det. Fortsätt följa Volsiz för mer.Lämna ett svar