Rökbomber är ett bra sätt att fly från intensiva situationer mot fiender. Den nyligen släppta action-RPG, Gotham Knights, innehåller också Smoke Bombs som kan användas av spelare för att undvika intensiva situationer. Eftersom detta spel nyligen släppts och är nytt, undrar många spelare hur de kan använda Smoke Bombs i Gotham Knights. Om du också vill lära dig hur du använder dem, fortsätt att läsa den här artikeln till slutet.

I det här spelet kan du välja vilken karaktär som helst från Batman-familjen, som inkluderar Batgirl, Nightwing, Red Hood och Robin. Vilken karaktär du än väljer att spela kan var och en av dem använda Smoke Bombs för att tillfälligt blinda eller distrahera fiender. Men rökbomber gynnar Robin mest av alla andra karaktärer. Detta beror på att Robins främsta styrka är Stealth. Men andra karaktärer kan också ta överhanden mot fiender genom att använda rökbomber på ett klokt sätt.

Hur använder man rökbomber i Gotham Knights?

För att använda Smoke Bomb behöver du helt enkelt trycka och hålla ned griptangenten på ditt tangentbord eller handkontroll. Många spelare blir förvirrade med det när de försöker använda rökbomberna genom att helt enkelt trycka på griptangenten eller knappen. Istället för att bara trycka på den en gång måste du hålla nere tangenten för att använda Smoke Bombs i Gotham Knights. Standard gripnyckel på datorn är F, medan det är L1 på PlayStation och LB på Xbox-kontroller.

Efter att ha hållit ner griptangenten kommer din karaktär fortfarande automatiskt att zippa upp till en utsiktspunkt, men kommer också att släppa en rökbomb som en flykttaktik för att gömma sig eller fly från fiender.

Om du fortfarande har svårt att förstå, rekommenderas det att du besöker träningsområdet vid Belfry och väljer Basic Combat Training. Välj Smoke Bomb från listan med olika träningslektioner, och nu kan du lära dig hur du använder dem effektivt för att rädda från en oordnad situation. Så det här var hur du kan använda rökbomber i Gotham Knights-spelet. Om du tyckte att den här artikeln var användbar, dela den med dina vänner.

Glöm inte att läsa: Gotham Knights: How to unlock Skill TreesLämna ett svar