Det finns vissa situationer i ett rollspel med öppen värld som Gotham Knights, där spelare har svårt att ta sig framåt. I Gotham Knights kan det finnas ett antal situationer där du kan fastna (som att besegra Mr. Freeze). En av de vanligaste situationerna där spelare fastnar inkluderar även utmaningen där de måste hitta buggar i Penguin’s Office. Om du också har fastnat för den här utmaningen och vill veta hur du kan hitta dessa buggar, är du på rätt plats. Fortsätt att läsa den här artikeln för att lära dig hur du hittar buggar i Penguin’s Office i Gotham Knights-spelet.

Gotham Knights är det nya action-RPG, som för närvarande är tillgängligt att spela på Xbox Series X|S, PS5 och PC. Handlingen i det här spelet tar dig till post-batman-perioden. Batman är död och ansvaret för att skydda Gotham City ligger på Batman-familjens axlar. För att komma tillbaka till vårt huvudämne, här är allt du behöver veta om att hitta buggar i Gotham Knights (Penguins kontor)

Hur hittar man buggar i Gotham Knights (Penguins kontor)?

Buggar kan lätt upptäckas, bara genom att komma in i AR-lägesvisionen. Gotham Knights AR-lägesmekaniker låter dig upptäcka specifika dolda föremål eller personer. Det största hindret för spelarna när det gäller att hitta buggar är dock inte att slå på AR-visionen, utan var man kan slå på den. Räckvidden till vilken AR-vision kan skanna är ganska begränsad i Gotham Knights. Därför måste du skanna nästan rätt plats för att upptäcka och hitta buggar på Penguin’s Office. För att göra det enklare har vi listat de platser där du kan hitta samma.

1) Den första buggen är precis framför pingvinen, på bordet. Slå på AR-visionen och rotera kameran nära lampan för att hitta den första buggen.

2) Den andra kan hittas precis bakom Penguin, vid krukan som innehåller växten. Skanna växten så hittar du den andra buggen där.

3) Den sista buggen kan hittas vid statyn som är instoppad i väggen i rummets bakre hörn. Skanna den med AR-vision och ta en suck av lättnad.

Det finns bara tre buggar som du måste hitta på Penguins kontor. Så, det här handlade om att hitta buggar på Penguins kontor i Gotham Knights. Om du tyckte att den här artikeln var användbar, dela den med dina vänner.Lämna ett svar