Att slå fienderna hårt samtidigt som man har en närstrid i ett action-RPG är ganska avgörande för att besegra dem. Gotham Knights är ett nyligen släppt actionrollspel från WB Games Montreal och Warner Bros. Interactive Entertainment. Det här spelet involverar många sådana ögonblick då du måste attackera dina fiender med full kraft för att slå ut dem. Som sagt, Timed Strike är nyckelmekanismen i Gotham Knights som låter dig slå fiender så hårt som möjligt. Eftersom det här spelet är nytt, undrar många spelare hur man utför denna typ av attack. Fortsätt läsa den här artikeln för att lära dig hur du kan utföra Timed Strike i Gotham Knights.

Timed Strike i Gotham Knights

Att utföra en Timed Strike är mer en färdighet än ett trick. För att bemästra denna färdighet måste du också ge lite tid till träningspass. Men innan dess måste du lära dig hur du utför Timed Strikes.

Tidpunkten för din ”Timed Strike” är ganska avgörande. Timed Strike levereras när du trycker på attackknappen så snart din nuvarande attack landar. Så det är mycket viktigt att bemästra tidpunkten för detta. För en nybörjare blir det till och med ganska svårt att inse om en Timed Strike har landat eller inte. När en tidsinställd attack landar på fiender finns det en kort gnista. När du väl har vant dig vid att leverera tidsinställda strejker kommer du automatiskt att veta och känna att du har utfört det. Men för att regelbundet leverera tidsinställda attacker måste du bränna ut lite svett under träningspassen i det här spelet.

Hur tränar man Timed Strikes?

För att träna Timed Strikes kan du gå till klocktornet och gå till träningsdockan längst till vänster i rummet. Välj här ”Avancerad träning” och börja öva på dina attacktider. När du spelar med en hjälte som Red Hood kan det vara en stor lycka att lära dig Timed Strikes-färdigheten eftersom attacken till största delen är närstridsbaserad. Så, det här handlade allt om att framföra TImed Strikes i Gotham Knights. Om du tyckte att den här artikeln var användbar, dela den med dina vänner.

Glöm inte att läsa: Gotham Knights: How To Solve University Puzzle?Lämna ett svar