RPG är välkända för att ha romantik i sig. Gå in i relationer, ha romantiska dialoger med dem eller gå längre. En fråga som RPG-fansen tänker på är, har Star Ocean: The Divine Force romantik?

Finns det romantik i Star Ocean Divine Force?

Nej, det finns ingen riktig romantik i Star Ocean: The Divine Force, men koppling är delvis inblandad med något som kallas Pairings. Det finns ingen dialog eller val som skapar romantik på ett fat. Istället förvärvar du Relationship/Affektionspoäng som bestämmer parningen av slutet du kommer att få.

Sammankopplingar har varit en stapelvara i serien sedan Star Ocean 2. När du spelar kan du hitta karaktärsinteraktioner som kallas Privata handlingar. Du kan få en parning med vilken som helst av de spelbara karaktärerna i spelet, och om du parar med en annan kille. Det är mer som att du chillar med en vän istället för något sexuellt eller romantiskt.

Vissa av dessa interaktioner kräver val, och fel val kan ta bort dessa poäng, men med rätt val får du dem. Du kan få en av dessa privata åtgärder med Nina, kallad Full Body Check, där du får ett val för henne att undersöka dig för att vara en off-worlder. Detta händer efter att ha återvänt till Delryk Village, efter händelser vid Seaport of Rythal.

Men de flesta av dessa interaktioner hittas rent av en slump. Du måste backa de flesta platser, gå in i varje dörr du kan och prata med alla partimedlemmar och de flesta delar av historien för att hitta dem. Så om du vill få ett specifikt par med en specifik partimedlem, var alltid vänlig mot dem.

För fler Star Ocean: The Divine Force-guider, kolla in Vad gör du med ’Mini-Bunny’ i Star Ocean Divine Force och vilka föremål kan du sälja i Star Ocean Divine Force på Volsiz.Lämna ett svar