Vissa Call of Duty Modern Warfare 2-spelare rapporterar att de står inför ett eller flera DLC-paket för en spelare som saknar problem i spelet. Detta kan vara en mycket frustrerande fråga. Därför kan det vara till stor hjälp att veta hur man löser det här problemet. Den här artikeln handlar därför om stegen för hur man åtgärdar ett eller flera enspelarproblem med DLC-paket som saknas i COD Modern Warfare 2.

Vad är problemet med ett eller flera DLC-paket för en spelare?

Detta är ett problem i spelet där spelare upptäcker att några av DLC-paketen för enspelarkampanjen i spelet saknas. På samma sätt betyder detta att spelare som möter detta problem inte får hela spelet. Om du går till huvudämnet i den här artikeln kan du ta reda på all den senaste informationen du behöver angående stegen för hur du åtgärdar saknade ett eller flera DLC-paket för en spelare i spelet genom att läsa nedan.

Hur fixar man ett eller flera DLC-paket för en spelare som saknas i Cod Modern Warfare 2 (II)?

Här är de nödvändiga stegen –

1) Först och främst är det viktigt att notera att du måste ändra din region/standardspråk i spelet till Mellanöstern. Detta kan fixa de saknade DLC-paketen för en spelare i spelet. För att göra detta måste du starta Battle.Net-spelklienten.

2) Nästa steg måste du gå till Play-knappen och klicka på inställningshjulsikonen bredvid den. Detta tar upp en lista med alternativ. Du måste sedan välja alternativet Ändra installation från listan.

3) Sedan måste du gå till Standardspråk och välja alternativet Ändra språk. Efter att ha gjort det måste du bocka för det arabiska språket under rubriken Installera språk. Nu måste du gå under Välj standardspråk och välja det arabiska språket. Du måste klicka på Bekräfta efter att ha gjort detta.

4) Du måste sedan klicka på Starta uppdatering och vänta på att spelets uppdateringsprocess ska slutföras. Efter framgångsrikt slutförande av uppdateringen kan du nu starta spelet.

5) Slutligen kan du nu fixa problemet med ett eller flera DLC-paket för en spelare som saknas i spelet. Detta verkar vara ett problem relaterat till regionen, så när nedladdningen är klar, byt tillbaka till det engelska språket och du kommer att kunna komma åt innehållet utan problem.

Det här var en artikel om stegen för hur man åtgärdar ett eller flera DLC-paket för en spelare som saknas i Call of Duty Modern Warfare 2 (II). Du kan alltid hålla dig uppdaterad med Volsiz för de senaste spelnyheterna samt guider.Lämna ett svar