Claire’s ShimmerVille, som liknar Adopt Me eller Livetopia, är en RPG/livsstilsupplevelse som låter spelare adoptera bedårande husdjur, köpa och anpassa sitt eget hus, jobba sitt drömjobb och så mycket mer. Under en begränsad tid erbjuder den här upplevelsen också två UGC-avatarobjekt som spelare kan samla helt gratis! För att lära dig mer om hur du låser upp dessa objekt, fortsätt att läsa nedan.

Hur man låser upp alla gratisartiklar i ShimmerVille

Burdy ryggsäck

Burdy Backpack kan tjänas in genom att besöka Orb For Sale och göra anspråk på ett gratis husdjur i spelet. För att göra anspråk på ditt gratis husdjur, spawna in i ShimmerVille och följ de lila pilarna som visas på din skärm. Om du inte har lila pilar är det ok! Aktivera dem genom att trycka på bilknappen till höger.

Så småningom bör dessa pilar leda dig till Orb For Sale-butiken.

När du går in i den här butiken bör du se Cashier NPC på bilden nedan. Prata med denna NPC för att öppna butikens meny.

Med den här menyn öppen, välj Mossy Pet Orb och välj sedan Claim.

Efter en kort mellansekvens bör du automatiskt få märket Opened Pet Orb och Burdy Backpack-objektet.

Stuffy Cat Hat

Stuffy Cat Hat tjänas in genom att spela Claire’s Cafe-minispelet. För att hitta Claire’s Cafe, leta efter den massiva byggnaden med desserttema på bilden nedan.

Så fort du går in i kaféet bör du lägga märke till en grön cirkel som fungerar som ett laddningsområde för minispelet Cafe Barista (Easy). Gå in i denna cirkel för att bli teleporterad inuti minispelet.

När du har laddat inuti minispelet bör du automatiskt tjäna Spelade ett minispel- märke och Stuffy Cat Hat-objektet!

Slutet

Det är allt för vår guide om hur du tjänar alla gratisartiklar inuti ShimmerVille! Om/när fler objekt läggs till i den här upplevelsen kommer vi att uppdatera den här guiden i enlighet med detta.

Letar du efter mer Roblox-innehåll, inklusive gratisartiklar? Kolla in våra senaste guider om hur du får alla gratisartiklar i Roblox Sunsilk City eller hur du får alla gratisartiklar i Roblox Ultaverse här på Volsiz!Lämna ett svar