Även om det bara skapades i augusti 2022, Roblox men varje sekund får du +1 Jump Power  är en av de största och snabbast växande upplevelserna på plattformen. Inuti den här upplevelsen finns en mängd olika märken, inklusive den som vi kommer att gå igenom i den här korta guiden, End of ——  märket. För att lära dig mer om hur du får det här märket, fortsätt att läsa nedan.

Hur man låser upp End of ——-märket i Roblox men varje sekund får du +1 Jump Power

När du har skapat inuti upplevelsen, ta dig till platsen på bilden nedan. När du står på den här platsen, lägg märke till att en del av väggen nedanför dig är missfärgad, vilket gör den ljusare brun än resten av väggen – det är hit vi vill gå härnäst.

För att komma in i det hemliga rummet bakom denna missfärgade vägg, gå bort från kanten, vänd din karaktär och gå sedan framåt. Väl inne i detta hemliga disco-rum, leta efter den stora knappen på bilden nedan och gå in i den. Om du gör det kommer du att teleportera dig tillbaka till kartans startpunkt.

Från spawn-punkten, gå till platsen nedan. I likhet med den första väggen bör du kunna se en missfärgad sektion under dig.

Återigen, i likhet med den första väggen, nå insidan av detta dolda rum genom att gå bort från kanten, vända på din karaktär och gå framåt. Väl inne i det här rummet måste du manövrera genom två uppsättningar lasrar för att nå den andra knappen.

När du trycker på den här knappen kommer du att teleporteras tillbaka till huvudpunkten för spawn. Nu när vi har tryckt på de två hemliga knapparna och samlat ihop låset och nyckeln i processen, kan vi flytta till den slutliga platsen. För att nå denna plats, res till ön på bilden nedan genom att gå över den genomskinliga bron som leder till den.

När du når denna ö bör du lägga märke till ett rektangulärt hål i mitten av den. Släpp ner i det här hålet för att fortsätta mot slutet av —— märket.

Väl inne i rummet där hålet tappar dig in, leta efter den genomskinliga bilden nedan och gå igenom den.

Du bör nu stå ansikte mot ansikte med en mystisk, snurrande kub.

När du går in i den här kuben kommer du att teleporteras till en ny plats och tjäna End of ——-märket!

Letar du efter mer Roblox-innehåll? Kolla in våra senaste guider om hur du får märket Other Dimension i Roblox men varje sekund får du +1 Jump Power Roblox eller hur du får Limitless Void-märket i Roblox men varje sekund får du +1 Jump Power Roblox här på Volsiz !Lämna ett svar