I Disney Dreamlight Valley får spelare laga olika läckra recept genom att skaffa ingredienser från olika biomer. En av dem inkluderar Banana Split-receptet och det klassificeras som en efterrätt. Du måste ha några biomer upplåsta för att skaffa dessa ingredienser, och vi rekommenderar spelare att spara pengar på Dreamlight. Så här förbereder du receptet Banana Split i Disney Dreamlight Valley.

Vilka ingredienser behövs för att göra Banana Split-recept i Disney Dreamlight Valley?

Banana Split är ett femstjärnigt recept, vilket innebär att den behöver fem olika ingredienser. Du behöver en bit banan, en bit sockerrör, en portion mjölk, en portion Slush Ice och en söt ingrediens av något slag. Det söta föremålet är en mångsidig ingrediens i detta recept, vilket innebär att spelare kan använda olika föremål som sockerrör, kakao eller vanilj för att komplettera detta recept. Följande lista visar platsen för alla ingredienser.

  • Banan
  • Kan skördas från Peaceful Meadows och Dazzle Beach-biomer
  • Sockerrör
  • Kan köpas från Goofy’s Stall för 29 stjärnmynt. Spelare kan också köpa sockerrörsfrön för 5-stjärniga mynt.
  • Mjölk
  • Kan köpas från Chez Remy’s Pantry för 230 stjärnmynt
  • Slush Ice
  • Kan köpas från Chez Remy’s Pantry för 150 stjärnmynt
  • En söt
  • Kan använda kakaobönor, vanilj eller sockerrör för den mångsidiga söta ingrediensen.

När du har alla ingredienserna, gå mot en matlagningsstation. Lägg ingredienserna inuti spisen och använd en bit kolmalm för att laga Banana Split-receptet i Disney Dreamlight Valley. Banana Split-receptet kan säljas för 780 Star Coins. Att konsumera denna måltid kommer att fylla på 2 252 energi. Om du inte ska konsumera det, rekommenderar vi att ge denna måltid till en följeslagare för att förbättra vänskapsnivåerna med den karaktären!

För mer Disney Dreamlight Valley, kolla in Hur man gör Lobster Roll i Disney Dreamlight Valley endast på Volsiz!Lämna ett svar