Det finns lite över 200 olika recept att skapa och laga när du spelar genom Disney Dreamlight Valley. Varje recept ger ett annat syfte och kräver en annan uppsättning ingredienser. Ett av dessa många recept är Beignets. Detta är ett 4-stjärnigt recept och eftersom varje stjärnnivå är lika med antalet ingredienser betyder det att du måste skaffa fyra olika ingredienser.

Innan du söker efter de ingredienser du behöver är det viktigt att notera att du måste ha ett par biomer upplåsta i förväg. Du måste ha Forest of Valor -biomet upplåst för 3 000 Dreamlight och Dazzle Beach -biomet upplåst för 1 000 Dreamlight.

Så, hur gör man beignets?

Recept på Beignets i Disney Dreamlight Valley

För att göra beignets måste spelarna skaffa fyra olika ingredienser. Dessa ingredienser och var man kan hitta dem är följande:

  • Vete
  • Vetefrön kan köpas på Goofy’s Stall på huvudtorget för ett stjärnmynt. Det tar totalt en minut att växa.
  • Raps
  • Du kan antingen köpa Canola från Goofy’s Stall i Forest of Valor-biomet för 164 stjärnmynt eller köpa bara fröna för 25 stjärnmynt. Att odla raps tar cirka 35 minuter.
  • Ägg
  • Ägg kan köpas från Chez Remy på Plaza för 220 stjärnmynt.
  • Sockerrör
  • Du kan köpa sockerrör på Goofy’s Stall i Dazzle Beach-biomet för 29 stjärnmynt. Du har också möjlighet att köpa Sugarcane Seeds från Goofy’s Stall för fem stjärnmynt istället. Att odla det tar cirka sju minuter.

För mer Disney Dreamlight Valley, kolla in Är Disney Dreamlight Valley-servrarna nere? Så här kontrollerar du endast Volsiz.Lämna ett svar