Under Halloween-säsongen har Fallout: 76 ett speciellt mål där du kan samla Mystery Candy, som ger din karaktär en slumpmässig effekt. Dessa godis kan förvärvas på flera sätt, som alla är helt gratis. På grund av deras användbarhet och nyhet är Mystery Candy en mycket önskad vara under den kusliga säsongen. Här är en förklaring av Mystery Candy i Fallout: 76.

Mystery Candy i Fallout 76, förklarat

Vad gör Mystery Candy?

Mystery Candy återställer inte hungern, men det orsakar slumpmässigt en av fem statuseffekter. Här är alla möjliga Mystery Candy-effekter.

 • Lucky Break
 • +1 TUR i 10 minuter
 • Socker kick
 • +2 AGILITY i 10 minuter
 • -1 INTELLIGENS i 10 minuter
 • Sugar Vision
 • +1 FÖRETAG i 10 minuter
 • Sockerstyrka
 • +1 STYRKA i 10 minuter
 • Mystery Treat Surprise
 • Text: ”Du mörknar!”

Hur får man Mystery Candy?

Det finns tre sätt du kan få Mystery Candy på. Först kan du köpa den från leverantörer på tågstationer, som Berkeley Springs Station och Charleston Station. För det andra kan du hämta det från spelarägda Spooky Candy Bowls. Dessa kan hittas på spelarläger med en orange Jack-O’-Lantern-ikon. De avger ett svagt ljud, vilket gör dem lättare att lokalisera. Du kan dock bara samla ett Mystery Candy från samma spelares skål en gång i timmen.

Slutligen kan du få Mystery Candy genom att döda Spooky Scorched, som sprider sig över hela kartan på vissa platser. Dessa fiender kommer bara att leka under Halloween-evenemanget, så se till att hämta lite Mystery Candy tidigt. Här är en guide för Spooky Scorched spawn-platser och priser.

För fler Fallout: 76-guider, kom och kolla in 12 tips och tricks för nybörjare i Fallout 76 här på Volsiz.Lämna ett svar