Föreställ dig att du spelar ett läskigt skräckspel, det också i VR-läge. Paranormal Tales är det kommande skräckspelet utvecklat av Horror Cam Committee. Det här spelet ser lovande ut när det gäller att göra skräckgenren rättvisa då utvecklarna utmanar spelfansen att våga spela det här spelet om de är modiga nog. Webbplatsen för detta spel säger också ”Don’t Play Paranormal Tales(PT)”. Som sagt, många spelfans är alldeles för glada för att uppleva det här spelet i nöden genom VR-läge. Men frågan är om Paranormal Tales skulle stödja VR-läge i det eller inte. För att ta reda på svaret på denna fråga, fortsätt att läsa den här artikeln till slutet.

Paranormal Tales VR-läge

För närvarande är VR-läge ett mycket intressant ämne att prata om i videospelsindustrin. Oavsett om det handlar om att spela aktiva rörelsespel som boxning, eller att uppleva fruktansvärd skräck i skräckspel, har många spelare blivit ett fan av VR-läge i spel. Det viktigaste med det här läget är upplevelsen det ger. Detta läge kan upplevas när du bär ett VR-headset som gör att allt i spelet ser verkligt ut för användaren. Denna enorma upplevelse är det som frodas spelare mer och mer.

Efterfrågan på VR-läget är också liknande i fallet med Paranormal Tales. Spelfansen kan inte vänta med att bära sina VR-headset och uppleva det här spelets skräckvärld från en kroppskameras synvinkel. Men tyvärr finns det ingen information om att det här läget finns med i detta spel från utvecklarnas sida. Utvecklarna kan dock fortfarande göra en uppgradering i detta spel om efterfrågan och diskussionerna når deras öron väl. För det kan du alltid höja din röst och skriva dina åsikter på spelets diskussionsforum. Om utvecklarna i framtiden ändrar sig och introducerar VR-läge i spelet strax efter att dess releasedatum tillkännages, kommer du att uppdateras snarast från Volsiz.

Andra skräckspel som Phasmophobia har redan vunnit mycket popularitet genom att presentera VR-läget för spelarna och har förbättrat deras skräckspelupplevelse. Detsamma kan tillämpas av Horror Cam Committee i fallet med Paranormal Tales.

Så, det här handlade allt om att presentera VR-läget i Paranormal Tales. Om du tyckte att den här artikeln var användbar, dela den med dina vänner.Lämna ett svar