Disney Dreamlight Valley är ett magiskt livssimuleringsspel tillgängligt på PC och Nintendo Switch och gratis att spela med Xbox Gamepass. Slå dig ihop med några av de bästa Disney-karaktärerna, med fler spännande kommande karaktärer att följa, när du återställer Dreamlight Valleys land. Det är ditt jobb att slutföra uppdrag, dekorera om och bygga om dalen till vad den en gång var. Det finns massor av uppgraderingar att göra, från Magical Wells och Goofy Stalls till Moana’s Fishing Boat. Var och en gynnar dig på din resa, och erbjuder de nödvändiga materialen och ingredienserna.

Hur man uppgraderar Moanas fiskebåt

Att följa Moanas uppdragslinje kommer att leda dig till ett uppdrag för att reparera skeppsvraket på Dazzle Beach. När du har skaffat allt material till den kan du bygga om den till Moanas fiskebåt och sedan fortsätta att uppgradera den med Scrooge McDuck för att göra den ännu större.

För att uppgradera Moanas fiskebåt, gå till platsen där den är placerad i din dal och leta efter den orangea Scrooge McDuck-byggskylten. Om du väljer skylten kommer Scrooge att komma till din plats, och han kommer att fråga dig om du vill göra uppgraderingen och berätta hur mycket det kommer att kosta.

Varför ska du uppgradera Moana’s Fishing Boat i Disney Dreamlight Valley?

Att uppgradera Moanas fiskebåt är en utmärkt investering att göra för din dal. Båten samlar fisk automatiskt, vilket gör att du kan ha ett konstant flöde av fisk som kommer in utan att du behöver spendera någon energi på fiske. Detta är perfekt för att laga rätter som kräver fisk, ge presenter till andra vänner i dalen eller till och med göra några extra stjärnmynt genom att sälja dem på Goofy’s Stall.

Moanas lista över uppgraderingar av fiskebåtar

Efter att ha slutfört det första uppdraget kan du uppgradera Moanas fiskebåt flera gånger. Varje gång du uppgraderar kommer båten att rymma en större kapacitet av fisk. Men det kommer också att kosta dig en större mängd Star Coins. Det finns nio totalt uppgraderingar du kan göra hittills, vilket gör att båten kan hålla upp till totalt 20 fiskar.

Grundläggande båt Från Quest 2 Fisk
Första uppgraderingen 1 000 stjärnmynt 4 Fisk
Andra uppgraderingen 2 000 stjärnmynt 6 Fisk
Tredje uppgraderingen 3 500 stjärnmynt 8 Fisk
Fjärde uppgraderingen 5 000 stjärnmynt 10 fiskar
Femte uppgraderingen 10 000 stjärnmynt 12 fiskar
Sjätte uppgraderingen 20 000 stjärnmynt 14 Fisk
Sjunde uppgraderingen 30 000 stjärnmynt 16 Fisk
Åttonde uppgraderingen 40 000 stjärnmynt 18 Fisk
Nionde uppgraderingen 50 000 stjärnmynt 20 fiskar

När kan man få sällsynt fisk på Moanas fiskebåt?

Du kan till och med fånga sällsynta fiskar med Moana’s Fishing Boat, som Walleye och Fugu. Du måste dock maxa ut uppgraderingarna för att fiskebåten ska börja fånga dessa fiskar. Tack och lov, med varje uppgradering, är väntetiden för fisk att återuppbygga mindre. Detta innebär att du kan få ett överflöd av sällsynta fiskar och andra på fem minuter eller mindre.

Att prioritera Moanas fiskebåtsuppgraderingar är väl värt investeringen för din dal, vilket gör att du kan ha en oändlig tillgång på fisk för matlagning och försäljning. Detta är viktigt för din tid i Dreamlight Valley, främst för att fånga sällsynta fiskar ibland kan vara besvärligt. Dessa uppgraderingar kommer att göra fisket till en lek och eventuellt tjäna dig några extra mynt.

Letar du efter mer Volsiz Disney Dreamlight Valley-innehåll? Kolla in våra guider om hur du uppgraderar din hacka i Disney Dreamlight Valley eller hur du får mer lagrings- och lagerutrymme i Disney Dreamlight Valley!Lämna ett svar