Även om utländska investeringar låter som en logisk komponent för ett spel som Victoria 3, saknas det konstigt nog. Istället för att investera dina pengar i andra nationer för att förbättra banden eller manipulera relationer, vill du använda olika andra kontroller som diplomati och handel. Huruvida funktionen läggs till senare i spelet är ett mysterium.

Om Victoria 3 Foreign Investment

Utländska investeringar finns faktiskt inte i Victoria 3, men det är ett populärt koncept inom gemenskapen av Victoria 3-spelare. Många skulle vilja att Foreign Investment läggs till spelet av Paradox Interactive, men det har inte kommit några besked om huruvida det kommer att hända eller inte. Det är alltid möjligt att detta kan förändras, eftersom Victoria 3 precis släpptes i slutet av oktober 2022.

Kan du få utländska investeringar i Victoria 3?

Nej, du kan inte vinna eller tillhandahålla utländska investeringar när du spelar Victoria 3. Detta för att det helt enkelt inte finns i spelet. Om du skulle vilja hjälpa till att hantera en grannes tillgångar och rikedomar, måste du invadera och ta makten över dem. Detta är inte ett idealiskt substitut för utländska investeringar, men det är egentligen det enda valet du har utöver grundläggande diplomati.

Om du hoppas kunna använda utländska investeringar som ett sätt att förbättra din relation med en annan nation, vill du istället använda fliken Diplomati. Det är här du kan kontrollera icke-militaristiska aktioner med länder. Du kan också använda handel och export för att påverka dina relationer.

Vill du läsa mer om Victoria 3? Om så är fallet, kolla in All Formable Nations in Victoria 3 och Region Requirements på Volsiz.

Lämna ett svar