Exodia Arcanes är permanenta mod-liknande buffs som du kan utrusta på din skapade Zaw. Till skillnad från sina Exodia-kusiner är Exodia Epidemic lite unik att få på grund av dess tillgänglighet. Här är en snabbguide om hur du får och använder Exodia Epidemic i Warframe.

Statistik för Exodia Epidemic in Warframe

Exodia Epidemic är en ganska enkel att förstå. Att utföra ett markslam efter ett kulhopp eller dubbelhopp framkallar en radie av energi som svävar allt inom dess radie hjälplöst i luften i flera sekunder. De flesta fiender som drabbas av vågen kan inte slå tillbaka, eller använda några förmågor medan de är avstängda. Exodia Epidemic är unik genom att detta suspenderade tillstånd faktiskt är en dold statuseffekt som kallas Lifted. Detta passar bra med andra moddar, som Condition Overload för närstridsvapen, som påverkas funktionellt av status på ett mål.

Som en mod kan Exodia Epidemic rankas upp för förbättrade effekter:

Rang Varaktighet för hävd status (sekunder)
0 ett
ett 2
2 3
3 fyra

Hur man får Exodia Epidemic i Warframe

Exodia Epidemic kan köpas från Daughter, på Deimos, för 50 Mother Tokens per rang under Nights of Naberus- evenemanget. Vi rekommenderar att du maxar denna Arcane, eftersom Lift-statusen i sin lägsta rang är extremt minimal. Det här evenemanget är tidsbegränsat och äger bara rum runt oktober månad varje år, och det finns ingen garanti för att det kommer tillbaka under nästa, så se till att ta tag i det så snart som möjligt innan det tar slut i år.

För mer guider och information om kaninhålet som är Warframe, kolla in Warframe Veilbreaker Alla Archon Mods och förmågor, förklarade och Hur man får alla Revenant Prime Relics i Warframe här på Volsiz.Lämna ett svar