Call of Duty Modern Warfare 2 är äntligen här, med spelare som faller in för att ta sig an de olika spellägena fulla av högoktanig action. Naturligtvis behöver du de bästa laddningarna för att ha ett försprång mot motståndarna. Union Guard du kommer att börja spelet med, och det är viktigt att bygga en ordentlig laddning för denna pistol. Här är den bästa Union Guard-laddningen att köra i Modern Warfare 2 Multiplayer.

Modern Warfare 2 bästa Union Guard-bygget

Spelare som slutför kampanjläget i tidig åtkomst kommer att få Union Guard Assault Rifle i Modern Warfare 2. Att köpa Vault Edition av Modern Warfare 2 ger spelare tillgång till FJX Cinder Weapon Vault, och detta har några av de bästa tillbehören och skalen.

 • Nosparti – FTAC Castle Comp
 • Barrel – Hightower 20″ Barrel
 • Underbarrel – VX Pineapple
 • Lager – Corio Prisfaktor
 • Optik – Cronen Mini Red Dot

Union Guard Assault Rifle kommer med fyra förutrustade tillbehör och belönas till spelare för att ha slutfört kampanjläget. Du kommer att få SZ 1MW PEQ Laser, Aim OP-V4 Reflex Optic, Lockgrip Precision-40 Underbarrel Vertical Grip och FSS Covert V Nozzle. Besök Gunsmith-alternativet för att redigera dessa bilagor enligt dina önskemål. Bilagorna som nämns ovan faller inte i rörlighet och hantering. Du kan alltid byta ut lager och bakre grepp för bättre hantering med Union Guard AR. Med alla tillbehör på plats kan du gå över till något av spellägena för att testa denna laddning. Det finns också ett skjutfältsalternativ i Modern Warfare 2 som låter spelare testa sina laddningar mot AI-mål.

Modern Warfare 2 bästa Union Guard-laddning

 • Primär: Union Guard Assault Rifle
 • Sekundär: VEL 46 SMG
 • Taktisk: Shock Stick
 • Dödlig: Frag Grenade
 • Förmånspaket
 • Grundläggande förmåner: Double Time och Battle Hardened
 • Bonusförmån: Hardline
 • Ultimate Perk: Överklocka
 • Fältuppgradering: Uppblåsbar decoy eller Dead Silence

Undrar du hur du snabbt avslutar kampanjläget? Kolla in Hur man undviker drönarna i Violence and Timing MW2 Campaign Guide on Volsiz.Lämna ett svar