Med lanseringen av Call of Duty: Modern Warfare 2 kanske du undrar om det finns ett Hardcore-läge tillgängligt som med tidigare spel i serien. Lyckligtvis har vi dig täckt på den fronten, men informationen vi måste presentera är minst sagt lite konstig. Här är allt vi vet om Hardcore-läget i Call of Duty: Modern Warfare 2:s multiplayer.

Var är Hardcore-läget i MW2 Multiplayer?

För det första, för att lätta på ditt sinne, finns det ett Hardcore-läge i Modern Warfare 2. Namnet på läget har dock ändrats till Tier 1. Tier 1 är för alla ändamål Hardcore-spelläget med bara en ny kappa av rent kosmetisk färg. Med detta namnbyte kommer inga andra funktionella förändringar av läget, vilket gör själva bytet ganska ovanligt med tanke på dess berömda historia med franchisen.

Det verkar också som att Infinity Ward inte inkluderade alternativet att välja det vid lanseringen. Vi är osäkra på varför, men vi tror att Tier 1 så småningom kommer att visa sig i sin egen mosh-grop inom en snar framtid, om vi ska gå efter tidigare exempel på dess inkludering i serien. Ändå kan du vara säker på att läget verkligen existerar. Det är bara inte tillgängligt ännu. Vi uppdaterar dig så snart det dyker upp.

För mer innehåll om Call of Duty: Modern Warfare 2, kolla in Call of Duty Modern Warfare 2-slutet förklarat här på Volsiz.Lämna ett svar