Vid första anblicken verkar Ground War och Invasion vara väldigt lika spellägen, men de har ett antal betydande skillnader som skiljer dem åt. Nyfiken på att veta skillnaden? Tja, vi har dig täckt. Här är de viktigaste skillnaderna mellan Ground War och Invasion i Call of Duty: Modern Warfare 2.

Ground War vs Invasion i Modern Warfare 2

Ground War är ett populärt återkommande spelläge från seriens senaste direkta inträde, och det kommer med små förändringar i dess formel. Det är i huvudsak en storskalig version av Domination, spelad med upp till 32 spelare i en match. Målet för varje lag är att ta territorium och vara först med att tjäna 250 poäng för en obestridd seger. Till skillnad från Domination har Ground War fem poäng att fånga och hålla i stället för bara tre. Detta spelläge är fokuserat på kombinerat vapen-, infanteri- och rustningssamarbete för att utföra denna uppgift. Fordon leker på båda lagen och kan användas för att hjälpa till att fånga varje poäng.

Invasion, å andra sidan, är en storskalig Team Deathmatch med upp till 20 spelare i varje lag. Även om detta är mindre än Ground War, finns det en enorm nyckelskillnad: varje lag har också 20 bots som springer runt på slagfältet, vilket i praktiken gör det till 40v40. Precis som med Ground War, leker fordon på båda sidor och kan styras efter önskemål. Målet med Invasion är att tömma det andra lagets förstärkningar och bli det sista laget som står. Döda eller bli dödad i sin mest grundläggande form.

För mer täckning om Call of Duty: Modern Warfare 2, kolla in How to Mantle and Ledge Hang in Modern Warfare 2 här på Volsiz.

Lämna ett svar