Overwatch 2 är ett populärt multiplayer-hjältespel från Activision och Blizzard. Uppföljaren till originalet kommer också att innehålla en fullständig kampanj, men den kommer att lanseras efter att den kostnadsfria multiplayern är tillgänglig. Eftersom multiplayer är gratis och extremt populärt, kanske du undrar om Overwatch 2 har anti-cheat.

Använder Overwatch 2 anti-fusk?

Svaret är ja; Overwatch 2 har och använder anti-fusk för att förhindra spelare från att hacka och fuska i spelet. Även om inget anti-fusk är 100 % effektivt, hindrar det en majoritet av spelarna från att fuska i spelet. Utöver detta har Blizzard tagit andra steg för att motverka både fusk och toxicitet.

Overwatch 2 kräver att du använder ett telefonnummer för att spela, vilket innebär att du måste knyta ett personligt konto till spelet. De som fastnar för att fuska måste bifoga ett nytt telefonnummer, vilket gör det svårare att helt enkelt skapa ett nytt konto och fuska igen.

Overwatch 2 spelar också in ljudloggar för att minska på giftig röstchatt under spel. Även om detta inte direkt påverkar fusk eller hacking, kan det hjälpa till att förhindra spelare från att vara giftiga för varandra, och även undersöka dem om inspelningen upptäcker något.

För mer information om Overwatch, kolla in Overwatch 2 All Halloween Terror Event Challenges and Tips and Tricks för att överleva Junkensteins Revenge i Overwatch 2 på Volsiz.Lämna ett svar