Om du letar efter information angående stegen för hur du ändrar färg samt HDR-inställningar i COD Modern Warfare 2, har du kommit till rätt ställe. Spelet tillåter spelare att göra anpassningar såväl som ändringar i det visuella. Vissa spelare kanske är omedvetna om stegen för att göra detta eftersom spelet är relativt nytt. Den här artikeln handlar därför om stegen för hur man gör ändringar i färg samt HDR-inställningar i spelet.

Varför skulle du ändra färg och HDR-inställningar i spelet?

Huvudsyftet med att göra ändringar i färgen och HDR-inställningarna i spelet är att förbättra synligheten. På samma sätt gör dessa ändringar det möjligt för spelare att få bättre synlighet och bättre upptäcka fiender i spelet. Det kan också förbättra den övergripande grafiken i spelet. Om du går till huvudämnet i den här artikeln kan du ta reda på all den senaste informationen du behöver angående stegen för hur du ändrar färg samt HDR-inställningar i spelet genom att läsa nedan.

Hur ändrar man färg- och HDR-inställningar i COD Modern Warfare 2 (II)?

Här är de nödvändiga stegen –

1) Först och främst måste du starta spelet och gå till alternativ.

2) Nästa steg måste du gå till Inställningar och gå till tillgänglighetsmenyn. Efter att ha gått till tillgänglighet måste du gå till Alla tillgänglighetsinställningar.

3) Sedan måste du gå till fliken Display och gå under rubriken Gränssnitt. Du måste nu gå till alternativet Färganpassning. Efter att ha gått till Färganpassning gör du nu ändringar i fiendens färg, vänligt, eller aktiverar färgblindfiltret.

4) Nu kan du gå till Interface Color Elements och göra ändringar i färgerna på HUD Color Palette. Alternativt måste du gå till din konsols inställningar och gå till Skärminställningar. Sedan måste du gå till Video och justera HDR såväl som ljusstyrkan eller mörkret.

5) Slutligen kan du nu ändra färg samt HDR-inställningar i spelet.

Det här var en artikel om stegen för hur man ändrar färg samt HDR-inställningar i COD Modern Warfare 2 (II). Du kan alltid hålla dig uppdaterad med Volsiz för de senaste spelnyheterna samt guider.Lämna ett svar