I Call of Duty Modern Warfare 2 får spelare olika ljudanpassningsalternativ för att kommunicera med lagkamrater och höra varje fotsteg runt de olika kartorna. Flera spelare rapporterade ett av de vanligaste problemen som dyker upp i spelet med ett felmeddelande om att rösttjänsten inte är tillgänglig. Detta kan fixas i några enkla steg, vilket gör att spelare kan kommunicera ordentligt. Så här åtgärdar du rösttjänstens otillgängliga fel i Modern Warfare 2.

Hur fixar jag att röstchatt inte fungerar i Modern Warfare 2?

För att börja fixa rösttjänstens otillgängliga fel i Modern Warfare 2, öppna fliken Inställningar genom att klicka på kugghjulsikonen i det övre högra hörnet. Rulla ned till fliken Ljud och navigera till avsnittet röstchatt. Här måste du kontrollera några saker enligt listan nedan.

  • Kontrollera röstchattenhet (blir på standard om den inte ändras)
  • Kontrollera högtalarna/hörlursenheten (blir på standard om den inte ändras)
  • Kontrollera inspelningsläget för röstchatt (blir på Push To Talk som standard)
  • Ställ in Game Voice ChannelAlla lobbyer
  • Kontrollera och välj rätt mikrofonenhet (förblir på standard om den inte ändras)
  • Utför ett mikrofontest för att se hur din input låter i spelet
  • Gå till inspelningströskeln för öppen mikrofon genom att ändra inspelningsläge för röstchatt till Öppna mikrofon
  • Se till att mikrofonvolymen är mellan 80 och 100
  • Stäng av alternativet Stäng av ljudet medan du ansluter

Vissa mikrofoner har vissa ingångsfilter, och det är idealiskt för att kontrollera om de är avstängda. Lösningarna som nämns ovan löste problemet för oss, men det kanske inte för andra spelare. Om problemet kvarstår rekommenderar vi att du kontaktar Activision Support för ytterligare hjälp.

Hur byter man Party Voice-kanal i Modern Warfare 2?

Spelare måste också kontrollera om deras Party-chattspelkanal har de rätta inställningarna aktiverade. Klicka på hörlursikonen i det övre högra hörnet för att öppna kanalinställningarna. Här ser du den aktuella spelkanalen du är i. Spelare kan också skapa sin egen kanal och lägga till vänner till den. Du kan också ändra kanalens sekretess till Öppen eller Stängd. Kom ihåg att markera alternativet Mute Self i det nedre högra hörnet för att aktivera din röstinmatning i Modern Warfare 2.

Undrar du hur du snabbt avslutar kampanjläget? Kolla in Hur man undviker drönarna i Violence and Timing MW2 Campaign Guide  on Volsiz.

Lämna ett svar