Star Ocean: The Divine Force är ett actionspel som får dig att känna att du är med i en mangafilm. För att få en ännu mer uppslukande upplevelse kanske du vill ändra ljud- och textspråket. Om du vill kan du ställa in rösten på japanska och texten på engelska eller vilken kombination du vill. För att göra det måste du lära dig hur du ändrar ljud- och textspråk i Star Ocean: The Divine Force.

Hur man ställer in ljud- och textspråk i Star Ocean Divine Force

Du kan enkelt välja ljud- och textspråk i Star Ocean: The Divine Force. Du kan välja att göra detta vid spelstarten. Efter det kan du ändra språkinställningarna igen, men bara från titelskärmen. Följ dessa steg för att ändra ljud- och textspråk i Star Ocean: The Divine Force:

  1. På titelskärmen trycker du på System.
  2. Navigera till Språk.
  3. Ändra textspråket till japanska, engelska eller franska
  4. För Voice Language kan du välja mellan engelska och japanska.

Kom ihåg att du alltid kan ändra dessa alternativ, så ändra dem när som helst. På samma sätt kan du också välja om du vill prioritera bildhastighet eller bildkvalitet. På så sätt får du den bästa möjliga spelupplevelsen.

För fler Star Ocean: The Divine Force-guider, kolla in Vad gör du med ’Mini-Bunny’ i Star Ocean Divine Force och vilka föremål kan du sälja i Star Ocean Divine Force på Volsiz.

Lämna ett svar