Star Ocean: The Divine Force är full av fiender att möta och besegra. Men vissa är betydligt tuffare än andra, inklusive bosskamper. En chef du kan stöta på och ha problem med är Mudman. Detta kan få dig att undra hur du ska besegra Mudman i Star Ocean: The Divine Force.

Hur man slår Mudman tidigt i Star Ocean Divine Force

Trots att det är ett utmanande och farligt bossmöte är det relativt lätt att osta Mudman och besegra denna boss tidigt. Du måste använda VA-förmågan och blindside Mudman för att klara av detta. Men när du väl fått kläm på detta blir det extremt lätt att besegra chefen snabbt.

Först måste du starta mötet med Mudman. Eftersom detta inte är ett ödesbestämt möte kan du helt enkelt springa iväg och fly strid. När du gör det, vänd dig om och närmar dig Mudman från sidan. Rikta huvudet med din VA-förmåga och ladda det . Att attackera på det här sättet kommer att blinda Mudman och ge dig en överraskningsattack. Detta ökar avsevärt mängden skada du tillfogar.

När du har avslutat din överraskningsattack, spring tills du ser den förrymda stridstexten. Fortsätt sedan att upprepa detta tills du har besegrat Mudman. Processen bör vara relativt snabb, och så länge du är försiktig bör du kunna besegra den här chefen oavsett var du är maktmässigt.

För mer information om Star Ocean, kolla in Var man hittar Death Spectre Mors i Star Ocean Divine Force och hur man får ett Es’owa-däck i Star Ocean Divine Force på Volsiz.Lämna ett svar