Inte långt in i Star Ocean: The Divine Force, kommer du att skaffa en fördelaktig AI-följeslagare som heter DUMADUMA är många saker, men den primära användningen är traversering. Med den kan du jetpacka genom luften och glida. I strid kan du använda detta jetpack för manövrerbarhet och förvirra fiender genom att kraftigt ändra riktning. Här är en guide om hur man vänder sig mot fiender i Star Ocean: The Divine Force.

Hur man använder VA för att blindsides fiender i Star Ocean Divine Force

För att blindsides fiender i Star Ocean: The Divine Force måste du använda R1  eller  PC-prompten  för att ladda framåt mot en fiende med VA. Sedan måste du ändra riktning när du är nära fienden med hjälp av riktningsingångar så att de tappar dig ur sikte. Detta gör fienden förvirrad, chockerande låser dem samtidigt som de tar ökad skada i detta förblindade tillstånd. Om det lyckas, kommer fiender att ha  ?!  ovanför deras huvuden.

Blindsiding är mer utmanande än det verkar, eftersom du går extremt snabbt mot fienden när du laddar med VA. För vissa fiender måste du ändra riktning i sista stund för att få en blindside. VA-laddningsdraget orsakar fortfarande mycket skada, så det är inte världens undergång om du inte drar av dig. I vissa fall kan du blunda för andra oavsiktliga fiender istället för den du siktar på vilket hjälper andra partimedlemmar.

Du kommer att veta när fiender förblindas av !?! symboler över deras huvuden. Dessa symboler fungerar också som en timermätare och kommer långsamt att tömmas från vitt till rött. När symbolerna försvinner upphör blindsideseffekten och den ökade skadan upphör. Men du kan sätta tillbaka dem i en annan blindside om du vill.

Observera att vissa fiender inte kan förblindas, till exempel maskar. I grund och botten kan allt utan ögon eller öron förblindas. Ändå kan de bli förvånade.

För fler Star Ocean: The Divine Force-spel, kolla in Vilka föremål kan du sälja i Star Ocean Divine Force och ska du prioritera bildhastighet eller bildkvalitet i Star Ocean Divine Force? vid Volsiz.Lämna ett svar