Den bedårande busiga Kuromi-ryggsäcken går med i Hello Kittys gratis samling av avatarer, tillsammans med den tidigare Hello Kitty-ryggsäcken, Gudetama-ryggsäcken och Cinnamoroll-ryggsäcken. För att tjäna denna ryggsäck måste My Hello Kitty Cafe-  spelare utöka sitt kafé till minst nivå 40 före den 27 januari 2023. För en kort genomgång av våra tips och tricks för att snabbt jämna ut ditt café, fortsätt att läsa nedan.

Mitt Hello Kitty Cafe tips och tricks

Hälsa kunder

Varje gång en ny kund eller grupp av kunder närmar sig ditt café kan du välkomna dem in genom att stå bredvid dem och trycka på F. När de gör det kommer kunderna att sitta vid ett av dina öppna bord. Om du inte har några öppna bord, kommer du att tvingas vänta med att hälsa på dina kunder tills ett rensar ut.

Tar beställningar

När dina kunder väl har satt sig tar de några sekunder att se över menyn. När de har bestämt sig för vad de vill äta kommer en menyikon att dyka upp över deras huvud med en grön bock detta indikerar att du kan ta deras beställning. För att ta en beställning, gå till en kund med denna ikon över huvudet och tryck på F. Om du har en personal som förbereder dina drycker och mat, kommer beställningen automatiskt att skickas till dem, och de kommer att börja förbereda den åt dig. Om du inte har en anställd som arbetar måste du förbereda beställningen själv.

Förbereder beställningar

Efter att ha tagit en beställning, gå tillbaka till din matlagningsstation och antingen förbereda de nödvändiga föremålen själv eller vänta på att din kock ska lägga fram dem åt dig. När en vara har förberetts, ta tag i den genom att trycka på F  och följ de rosa linjerna på golvet för att leverera den till rätt kund.

Städar upp

För att städa efter att en kund har lämnat, gå fram till ett smutsigt bord och tryck på F—det här kommer automatiskt att kassera disken och matrester.

Utvidga ditt café

Nu när du kan grunderna är det dags att fokusera på det som verkligen ger värmen att lägga till nya menyalternativ och inredning till ditt kafé. Ju mer du går upp i nivå, desto fler apparater kommer du att kunna köpa. Ju fler apparater du köper, desto mer mat och dryck kommer du att kunna göra till dina kunder. Ju mer mat och dryck som kunderna kan köpa, desto fler kunder kommer att besöka ditt café! Detsamma gäller inredningen också ju mer inredning du lägger till interiören och exteriören på ditt café, desto mer tilltalande blir det för kunderna. Att lägga till fler platser att sitta på är också mycket viktigt, eftersom kunderna kommer att gå olyckliga om de inte har en plats att äta!

Slutet

Det är allt som finns! När du har upprepat processen ovan tillräckligt många gånger för att nå nivå 40 kommer du att tjäna Kuromi-ryggsäcken. Den här processen kommer att bli lättare när du blir mer bekant med upplevelsen, så känn dig inte avskräckt över den höga nivån om du precis har börjat!

Letar du efter mer Roblox-innehåll, inklusive gratisartiklar? Kolla in våra senaste guider om hur du får alla gratisartiklar i Roblox Ultaverse eller hur du får alla gratisartiklar i Roblox NARS Color Quest här på Volsiz!

Lämna ett svar