GTA Online Slashers är på fri fot runt Los Santos och Blaine County och kan belöna dig med Twilight Knife T-shirten om du besegrar dem. Det betyder att denna Halloween är det ännu mindre säkert än vanligt att vara ute och gå efter mörkrets inbrott. Var och en av dessa kryp är alla baserade på olika skräckfilmantagonister, så om du har en speciell rädsla för Pennywise the Clown eller Jason Voorhees så kanske du vill hålla dig borta från GTA Online nästa vecka eller så. Även om det är ett lite slumpmässigt möte att hitta dessa NPC:er, måste du vara på rätt plats vid rätt tidpunkt för att de ska spridas, så här är all information du behöver om GTA Online Slashers-platserna för att du ska ha bästa chansen till en Halloween-showdown.

Se till att du också letar efter GTA Online UFOs och GTA Online Phantom Car som en del av Halloween 2021-evenemanget.

Var är GTA Online Slashers

Totalt finns det fyra olika GTA Online Slashers Clownen, Driver, Psycho och Slasher och var och en av dem kan spawna inom områdena markerade på kartan ovan. Men för att någon av dem ska visas måste du uppfylla alla kraven för att ställa in scenen korrekt, vilket är:

  • Du måste vara i Free Roam-läge och inte inne i en byggnad.
  • Du måste vara i sessionen i minst 16 minuter, dvs 8 timmar i spelet.
  • Du kan vara till fots eller i ett standardfordon, men inga beväpnade fordon, helikoptrar etc.
  • Tiden i spelet måste vara mellan 21:00 och 05:00.
  • Du måste vara i ett av lekområdena som är markerade på kartan ovan.

När du når den nödvändiga tiden i spelet, börja resa (helst köra) runt spawnområdet för vilken av GTA Online Slashers du letar efter, och lyssna efter ett olycksbådande stingljud ackompanjerat av en blixt av din minikarta och en röd prick visas på den. Detta indikerar var din fiende är, och även om de till en början kommer att stå stilla kommer de att börja förfölja dig när de kommer nära.

Du måste rusta dig för en anständig kamp när du engagerar dig i en av GTA Online Slashers, eftersom de inte bara har en enorm mängd hälsa utan de är också obevekliga i sin jakt när du väl har utsetts till deras mål. Dessa monster är riktiga kulsvampar och att sätta eld på dem gör inte mycket för att sakta ner dem det tog oss fyra direkta RPG-träffar för att äntligen stoppa Psycho när vi möttes. När GTA Online Slashers väl har besegrats släpper de vanligtvis ett närstridsvapen, och Rockstar har lovat alla som överlever en av dessa strider en extra bonus gratisgåva av den sällsynta Twilight Knife T-shirten, mottagen inom 72 timmar efter att ha loggat in efter 1 november.

GTA Online skeppsvrak  | GTA Online media sticks | GTA Online skattkistor | GTA Online-antenner | GTA Online Solomon filmrekvisita | GTA Online seriemördare | GTA Online peyoteväxter | GTA Online-signalstörare | GTA Online actionfigurer | GTA Online spelkort | GTA Online nya bilar | GTA Online Lucky Wheel glitch | GTA Online Prime Gaming fördelar | GTA 6

Du kan också kolla in de bästa GTA 5-fuskarna i videon nedan:

Lämna ett svar