Persona 5 Royal erbjuder flera förmåner jämfört med originalspelet. Till exempel är alla karaktärsdräkter som gick att köpa som DLC för den ursprungliga Persona 5 nu inkluderade som en del av spelet. Om du nyligen skaffat Persona 5 Royal och vill börja byta upp dina karaktärers stilar, så låser du upp alla tillgängliga outfits så här.

Hur man låser upp alla Persona 5 Royal-dräkter

Du kommer inte ha tillgång till dina DLC-dräkter i Persona 5 Royal direkt. Istället måste du spela igenom spelet till kvällen den 12 april. Från den tidpunkten och framåt kan du interagera med kartongen i ditt rum enligt bilden ovan för att låsa upp dina kläder, samt några bonusföremål.

Så ändrar du din outfit i Persona 5 Royal

Om du vill byta till en av dina många nya outfits, gå till din Meny med den angivna knappen i det nedre vänstra hörnet av skärmen. Välj det tredje alternativet på din menyskärm, Utrusta. Därifrån kan du välja vilken av din karaktärs outfits du vill ändra i den vänstra kolumnen. Alternativet att byta outfits finns längst ner i högerspalten.

Ibland gör att byta outfit mer än att ändra din stil i Persona 5 Royal. Några av kläderna är nickar till andra Atlus-egenskaper som Shin Megami Tensei-serien. Att utrusta dina karaktärer med outfits baserade på dessa egenskaper kommer att förändra din kampmusik så att den matchar dina kläder.

Letar du efter mer information om Persona 5 Royal? Kolla in alla testsvar i Persona 5 Royal och alla korsordssvar i Persona 5 Royal här på Volsiz.

Lämna ett svar