Med ett nytt år kommer ett nytt Call of Duty, och med varje nytt Call of Duty kommer behovet av att låsa upp Custom Loadout-funktionen igen. Hur lång tid tar det att göra detta, frågar du dig? Tja, vi har dig täckt. Så här låser du upp Custom Loadouts i MW2 Multiplayer.

Låser upp anpassade laddningar i MW2 Multiplayer

Det är enkelt att låsa upp Custom Loadouts i årets Call of Duty. Allt du behöver göra för att få tillräckligt med erfarenhet för att nå nivå fyra, och funktionen Custom Loadout kommer att låsas upp så att du kan använda som du vill. Du kommer att vilja använda den här funktionen så snart du låser upp den, eftersom standardladdningarna bara tar dig så långt. Att låsa upp Custom Loadouts bör bara ta dig en handfull matcher att slutföra, eller, om du är bra, en eller två som mest.

Vad erbjuder Custom Loadouts?

Custom Loadouts låter dig bygga din perfekta klass och spelstil från grunden. När du först låser upp funktionen kommer inte mycket att vara tillgängligt, du kan börja göra framsteg mot de vapen, camos och tillbehör du vill använda mest. Du får också göra ett förmånspaket, så att du kan skräddarsy din spelstil ytterligare.

För att låsa upp mer innehåll att använda med dina anpassade laddningar snabbare rekommenderar vi starkt att du slutför de dagliga utmaningarna som spelet ger dig. Dessa är slumpmässiga och kan tvinga dig ut ur din konfrontationszon, men erfarenhetsvinsten är värt det i det långa loppet.

För mer kvalitetsinnehåll på Call of Duty: Modern Warfare 2, kolla in Hur man kommer till pråmen utan att synas i ’Wetwork’ MW2 Campaign Guide här på Volsiz.

Lämna ett svar