Disney Dreamlight Valley har ingen brist på uppdrag att slutföra för både sina hjältar och sina skurkar. Det finns flera uppdrag att slutföra för Lejonkungens antagonist, Scar. Om du slutför hans vänskapsuppdrag på nivå tio, The Making of a Monarch, kommer det att finnas en unik möbel för dig.

The Making of a Monarch Quest Guide för Disney Dreamlight Valley

Starta det här uppdraget genom att prata med Scar, som vill vara värd för en kunglig fest. Han kommer att ge dig två recept att laga: Teriyaki-lax och Snow White’s Gooseberry Pie. Laga dem på valfri matlagningsstation och träffa sedan Scar i hans grotta, Elephant Graveyard. Ge honom måltiderna så delar du dem. Men vänta, Scar säger att det finns mer till din middag än du först trodde.

Scar försökte få tillbaka ett föremål som du tydligen tog från honom för länge sedan. Du lärde honom den här läxan: ”Goda härskare bryr sig om alla, från de högsta till de minsta. De bjuder in alla till bordet.”Det låter som en förtrollning, så gå och prata med Merlin om det.

Du måste hjälpa Scar lära sig att vara en bra härskare över den solbelysta platån. Börja med att bygga två Sunbird Feeders av följande material:

  • 40 Barrträ (finns utspridda på marken i vilken biom som helst.)
  • 10 Dark Wood (finns sällan utspridda på marken i Forgotten Lands Biome.)
  • 20 Bomull
  • Sex röda bromelia (plockad från Sunlit Plateau Biome.)
  • Sex rosa huslökar (plockade från Sunlit Plateau Biome.)

När du har skapat dem, använd din Möbelmeny för att placera Sunbird-matare nära dammen i den västra delen av den solbelysta platån. Prata med Scar om hans livslektion. Han kommer motvilligt att gå med på att hjälpa till att mata Sunbirds. Istället för att använda matarna du just skapat, måste du mata blommor till solfåglarna på den solbelysta platån på gammaldags sätt. När du har slutat prata med Scar igen. Han kommer att be dig gå tillbaka till sin grotta för att se om förtrollningen har brutits.

Det har den inte, och Scar är lite förbannad över det. Men precis när han börjar erkänna besegrad, tar han en stund uppriktigt tack för att du försöker hjälpa… och förtrollningen lyfter. Hitta Magic Mirror Shard på marken och lämna tillbaka den till Scar. Han kommer att tacka dig för att du returnerade den här med en Geyser- möbel och fler Disney-punsar.

Hur man låser upp The Making of a Monarch i Disney Dreamlight Valley

För att låsa upp The Making of a Monarch måste du höja Scars vänskapsnivå till 10. Du måste också ha låst upp Forgotten Lands Biome. Om du inte redan har gjort dem måste du också ha genomfört de tidigare uppdragen i Scar’s Questline: Friends aren’t Food, Breaking Bones och The Circle of Life.

Letar du efter mer hjälp i Disney Dreamlight Valley? Kolla in How to make Lobster Roll in Disney Dreamlight Valley och How to get Clay in Dreamlight Valley Clay Farming Guide här på Volsiz.Lämna ett svar