Handelsvägar är en stor komponent för att bygga det perfekta imperiet i Victoria 3. Spelare har redan bevisat att de kan tjäna massor av pengar med rätt ekonomiska inställning i detta spel. Handelsvägar är avgörande för den ekonomiska tillväxten eftersom de får produkter ut och in i landet.

Hur man får import och export i Victoria 3

Det finns två grundläggande sätt att öppna handelsvägar i Victoria 3. Det första innebär att öppna fliken Market, som finns till höger, och välja handelsvägar. Här kan spelare se vilka varor de kanske vill byta. Spelare kommer att vilja byta bort alla extra varor och köpa det som deras befolkning är ute efter att köpa.

Det andra sättet att öppna en handelsväg är att använda handelslinsen. Spelare kan dra upp den här menyn med den gröna knappen längst ner på skärmen. Detta kommer att visa alla möjliga råvaror som spelarna kan använda för att handla med.

I början av spelet kommer Victoria 3-spelare bara att kunna bygga byggarbetsplatser och hamnar. Spelare kommer att vilja bygga hamnar om de vill öka handeln specifikt, men byggarbetsplatser är bra på att öka produktionen av vissa varor.

Innan du skapar en handelsrutt måste spelarna kontrollera vem de handlar med. Om en viss nation hatar dem, kan de lägga ett embargo, vilket gör det mycket svårare ekonomiskt att skapa en vinst. Spelare bör överväga vem de vill att deras allierade ska vara och upprätthålla god handel med dem.

Vill du ha fler Victoria 3-guider? Volsiz har du täckt med Hur man vinner strider och krig i Victoria 3.

Lämna ett svar